שינוי קריירה

Daphnakl

New member
שינוי קריירה

שלום רב, אני עובדת למעלה מ-30 שנה כמזכירה בכירה ונמצאת בשלב של סיום עבודה. סיום העבודה הנוכחית שלי נעשה באמצעות שימוע מכוער ולא הוגן. איך לדעתך יסתיים הנושא? תאריך הלידה שלי הוא 24.6.1957. שאלה שניה בנושא: אפשר בבקשה לקבל ייעוץ מה כדאי לי לעשות? חשבתי על נושא ייעוץ טיולים / תחום תיירות יוצאת. מה את אומרת? תודה על התשובה, דפנה

שלום לך ,

1. אני לא חושבת שנושא השימוע יבוא לטובתך או שתהייה מרוצה מדרך הסיום וההתנהלות . יש היבטים של אמון וכסף שיגרמו למצב רוח לא הכי שמח . 2. יעוץ נופש או תיירות לא כ"כ מתאים לדעתי . 3. לקראת סוף אוקטובר - עד דצמבר יהיה האבה יותר קל למצוא מקום עבודה . חשוב לשמור על מצב הרוח ועל האופטימיות , כי את מרגישה המון ביקורת מהסובבים אותך וגם מעבחרה על עצמך.. חשוב לשמור על איזון רגשי ועל הרגשות בכלל . בברכה ובהצלחה,קרן

Daphnakl

New member
תודה קרן.. עוד שאלה קטנה

את אומרת מה לא (התיירות), אבל לא מפנה לכיוון של מה כן כדאי לי לעשות.. אני עייפה מתחום המזכירות הבכירה.. שאלה נוספת בנושא הבת שלי ש"תקועה". המספרים שלה הם: שם פרטי: 3 1 1 4 משפחה: 1 3 1 1 5 תאריך לידה: 11.6.1977 היא (וכמובן שאנחנו) מאד מודאגים מנושא הפרנסה שכרגע אין לה וגם מנושא הזוגיות. נמצאת כרגע בשנה 9. תודה על העזרה, דפנה

תשובה ,

הפורום נועד להכוונה קצרה על קצה המזלג . אין זה המקום לאבחון מקצועי . אני כן יכולה לראות מה לא מתיאם באופן מאוד ברור וקצר אך בכדי לראות מה כן יתאים לך ולדייק בכדי שלא אגרום לך למפחי נפש והשקעות מיותרות אני ארצה לאבחן מפה שלמה . לגבי השאלות על ביתך , אני מעדיפה שהיא תשאל בעצמה , לי נראה שאת שואלת עבורה מבלי ידיעתה . בברכה,קרן

Daphnakl

New member
בקשר לבת

שוב שלום קרן, כמובן שאת השאלה בנושא הבת שאלתי בשמה, בידיעתה המלאה וברשותה. מאד אודה לתשובתך בנוגע אליה. תודה, דפנה

Daphnakl

New member
אשמח לקבל תשובתך בקשר לבת

שלום קרן, מאד אשמח לקבל תשובתך בקשר לבת. תודה, דפנה

למעלה