שינוי פתאומי של סדר אנשי הקשר בווצאפ

• פותח הנושא evike
  • פורסם בתאריך

evike

Well-known member
מנהל
לא יודעת האם הבעיה שייכת למכשיר, או לווצאפ. כי בווצאפווב במחשב, הסדר נשאר כרגיל, כלומר, חוץ משלושת הנעוצים, האלה שנשלח אליהם ווצאפ או התקבל מהם אחרונים, הם הכי למעלה.
עכשיו כשמגיעה התראה על הודעה חדשה, אין לי מושג מי שלח אותה, אני צריכה לגלול למטה ולחפש באנשי הקשר עד שאני רואה את הסימן הירוק של הודעה שלא נקראה.
אפילו הודעות יחסית ישנות, או אנשי קשר שכמעט אין לי התכתבות איתם, הם למעלה. חוץ משלושת הנעוצים שכן נשארו למעלה. בדקתי, אין סדר מסויים - לא תאריך, לא א' ב', סתם משהו רנדומלי.
מחקתי סרטונים ותמונות, גם אנשי קשר שכבר אין לי צורך בהם, מחקתי גם מדבקות, ואפילו איתחול יותר מפעם אחת, לא החזיר את הסדר שתמיד היה.
מיותר לציין שלא שיניתי כלום, וגם לא נכנסתי להגדרות כדי לשנות משהו. כן נכנסתי להגדרות לאחר שהבעיה הופיעה כדי לחפש איזה פתרון, לא מצאתי.
ככה פתאום כבר כמה ימים. זה ממש מפריע. מישהו נתקל במוזרות הזאת? יש למישהו פתרון? ממש אודה לו.
סמסונג גלקסי S20.

SHERME

Well-known member
לא יודעת האם הבעיה שייכת למכשיר, או לווצאפ. כי בווצאפווב במחשב, הסדר נשאר כרגיל, כלומר, חוץ משלושת הנעוצים, האלה שנשלח אליהם ווצאפ או התקבל מהם אחרונים, הם הכי למעלה.
עכשיו כשמגיעה התראה על הודעה חדשה, אין לי מושג מי שלח אותה, אני צריכה לגלול למטה ולחפש באנשי הקשר עד שאני רואה את הסימן הירוק של הודעה שלא נקראה.
אפילו הודעות יחסית ישנות, או אנשי קשר שכמעט אין לי התכתבות איתם, הם למעלה. חוץ משלושת הנעוצים שכן נשארו למעלה. בדקתי, אין סדר מסויים - לא תאריך, לא א' ב', סתם משהו רנדומלי.
מחקתי סרטונים ותמונות, גם אנשי קשר שכבר אין לי צורך בהם, מחקתי גם מדבקות, ואפילו איתחול יותר מפעם אחת, לא החזיר את הסדר שתמיד היה.
מיותר לציין שלא שיניתי כלום, וגם לא נכנסתי להגדרות כדי לשנות משהו. כן נכנסתי להגדרות לאחר שהבעיה הופיעה כדי לחפש איזה פתרון, לא מצאתי.
ככה פתאום כבר כמה ימים. זה ממש מפריע. מישהו נתקל במוזרות הזאת? יש למישהו פתרון? ממש אודה לו.
סמסונג גלקסי S20.
דבר בסיסי שצריך לעשות שאפליקציית הוואצאפ מתחרפנת לה לעצמה

1) לעשות גיבוי לכל החומר שיש בוואצאפ:
להיכנס לוואצאפ >> ללחוץ שמאלה למעלה על שלוש הנקודות >> ללחוץ על הגדרות >> ללחוץ על צ'אטים >> למטה להקיש על גיבוי צ'אטים >> לעשות ירוק את האייקונים של כולל סרטוני וידאו/גיבוי באמצאות נתונים סלולארים >> למעלה להקיש על מקש הגיבוי הירוק
להמתין לסיום הגיבוי ולצאת למסך הראשי

2) למחוק בבקשה את אפליקציית וואצאפ מהטלפון
להמתין כמה דקות ולהתקין אותה מחדש
להתחבר מחדש לחשבון הוואצאפ לבסוף האפליקציה תבקש ממך להפעיל את הגיבוי בכדי להעלות נתונים בחזרה לאפליקציה
להקיש על הפעלת גיבוי

עכשיו לכאורה הכל אמור לעבוד כשורה

evike

Well-known member
מנהל
תודה רבה על התשובה המושקעת.
כמובן שחשבתי על הפתרון של להסיר את הווצאפ ולהתקין מחדש (עם גיבוי), רק שחיפשתי משהו פשוט יותר לפני הפתרון הזה.
רק ש... כנראה לאחר "מנוחת לילה", מנוחה יומיומית מבלי לכבות את המכשיר, לאחר 3 ימי "סוררות", בפתיחה הבוקר של האפליקציה, פתאום הכל תקין מבלי לנקוף אצבע. מוזר ומעניין. אולי נבהל מהתגובה שלך שיוסר...
ואולי, אתמול היינו בבית כנסת לאזכרה, אולי התפילות שם השפיעו עליו...
מקווה שיישאר כך.ושוב תודה רבה, שיהיה יום שקט ורגוע.

למעלה