שינוי מתרסקת

שינוי מתרסקת

8 חברי שינוי בכירים עוזבים את שינוי, ביניהם אתי לבני, פורז, לפיד, בריזון, שלגי, פולישוק ורצאבי.

טדי31

New member
שינוי לא מתרסקת

המשמעות של התאגדות 8 החברים הבכירים בשינוי הינה שהם נוטלים עימם את שם המפלגה ואת נכסי המפלגה=כ=15 מיליון ש"ח ובכן הם מהווים את שינוי .המהלך הזה מתבקש בגלל מה שפריצקי ורון לווינטל עשו.אם ניתן עוד להבין את פריצקי שפעל מתוך נקמנות ,עדיין לא ברור מדוע לווינטל חבר אליו .לווינטל לא היה צריך להדיח את פורז שהוא למעשה ממקימי שינוי.לו היה לווינטל מסתפק במקום 3 כל המהלך הזה היה נחסך. מכל מקום אשמח אם שינוי לא תאבד את כוחה =כדי שיהייה לי מי שייצג את דיעותי.

טדי31

New member
למה אנו צריכים את שינוי?

המאבק על הפרדת דת ממדינה לא צריך להיפסק! קדימה לא תעשה את העבודה הזו המוטלת על כתפי שינוי. המאבק על אפשרות לאכול בשר לבן במקומות ציבוריים לא תם, וישנם חקלאים שמבקשים רישיון לגדל חזירים ולא קיבלו זאת. המאבק על זכויות ילדי עובדים זרים-בעיצומו. המאבק על זכויות הקהילה ההומו-לסבית לחיות חופשי כמו כולם-לא תם.המאבק בכפייה חרדית הופך קשה יותר וש"ס מנסה לשנס מותניה לקראת הבחירות.מי ייתן מענה? רק שינוי.

Fleddermaus

New member
מי ייתן מענה? ../images/Emo119.gif

אני חושב שהתשובה ברורה. אותה מפלגה שנתנה מענה לפני ששינוי קיבלה את כוחה, אותה מפלגה ששינוי פעם היתה חלק ממנה.

asafz8

New member
רצאבי לא פורש,

רצאבי תפר דיל יחד עם לוינטל ואילן ליבוביץ' להפלתו של פורז, לכן הוא אל פורש.

טדי31

New member
ח"כ רצאבי, צא וחשוב

אני קורא לך להרהר שוב במהלך שאתה שותף לו: תאר לעצמך, שלוינטל לא היה דוחק את פורז מהמקום השני? כל הארוע של אמש היה נחסך. נראה שפגעת וקשה בכבודו של ח"כ פורז שיש לו מניות רבות בשינוי וליושרו ופועלו למען המפלגה אין צורך להכביר מילים! אתה בזמנו פעלת והיטב למען המעמד הבינוני בכך שהכנסת ברגע האחרון את החקיקה שיזמת לפטור ממס הכנסה את שכר הדירה למגורים.מהלך יפה וחכם שבצעת אז מאפיל על הטעות האומללה שהיתה אמש.

תמיר1991

New member
עצוב.

כרגע אני לא יכול להגיב יותר, מחכה לראות את התבהרות המצב. תמיר.

chiff4

New member
בושה וחרפה

ההתנהלות של שינוי. התנהלות כל כך רחוקה מלהיות דמוקרטית. מר לפיד הוכיח אמש כי כל הטענות והלגלוגים כי הוא מנהיג את שינוי כדיקטטור, התאמתו.

tapr

New member
שים לב!

שינוי הפגינה את שיא הדמוקרטיה כאן, בכך שהחליפה הנהגה בגלל תפקוד לקוי. מי שהפגין כאן התנהגות אנטי-דמוקרטית הם רק חברי הכנסת שבחרו לפרוש מהמפלגה בגלל שלא אהבו את התואות. שינוי חיה ובועטת, אחרי נקיון בית קטן.

netc

New member
זכותם של חברי הכנסת

הללו לפרוש...מה לא דמוקרטי בפרישה? שרון פילג את עצמו מהליכוד, ותראו איפה מפלגתו היום... האנשים הללו ניסו לפגוע בשינוי מבפנים, בהוראתו של פריצקי, והם ישלמו את המחיר...צריך להתפלג בכל מחיר, להשאיר את המורדים לבדם, ולנסות לשקם את שינוי. כן כן, שינוי, שינוי של טומי ופורז. זאתי שינוי.

טדי31

New member
בועטת? -כן .חיה? לא משהו.

בעטה את פורז החוצה ואז יש לי על המילה"חיה" הרהור נוסף. אחד הפרשנים הפוליטיים בחדשות אמש הסביר שלדעתו כדי לפתור את הבעייה ניתן פיתרון פשוט: רון לוונטל במעשה נבון יוותר על מקומו השני לטובת פורז ויירד למקום השלישי , והכל יבוא על מקומו בשלום. כך תינצל המפלגה מפילוג שהוא מיותר ומחליש.

טדי31

New member
הרשה לי לחלוק עליך

הפעם המהפך מהדהד במוחי ומעלה חששות רבים אפילו אצל ח"כ רצאבי שנבחר למקום השלישי.האם פורז הוא כה רע שמקומו בחוץ?-ודאי שלא. מודי זנדברג , האם השם הזה לא אומר לך דבר? = אני חש חיבה יתירה לאיש וודאי שאין זה כדאי לתת לו ללכת לדרכו.אז נכון שהבחירות אצלנו אינן כמו במפלגת הליכוד : איננו מביאים דוכני נקניקיות לביתני התערוכה ולא לנים שם , אבל לדעתי זו העת לפנות ללוונטל שיוותר על מקומו השני לטובת פורז הותיק ויהייה במקום השלישי , רצאבי יירד לרביעי וכן הלאה כדרך מוצא של פתרון שיותיר את החבורה בתוך המפלגה .

למעלה