שינוי מקצועי

שינוי מקצועי

בוקר טוב. בת 33 נשואה +2 ילדים , מסיימת השנה תואר בכלכלה באוניבריסטה הפתוחה.,עובדת כבר 7 שנים בBEACK OFFICE בבית השקעות מכובד, מקום עבודה שבבחינתי הוא הבית השני שלי. הבוסים מפרגנים, תומכים אני יכולה ללכת, לבוא ,לא להיות, ילדים חולים, חופשות מהגניםכמה זמן שאני צריכה...אף אחד לא שואל למה מדוע ואיך, כל עוד העבודה דופקת, משכורת לא רעה( תמיד יש מקום לשיפור), כעקרון מקום עבודה מעולה, חלומה של כל אימא. הבעיה היא שאין מקום להתקדם ולהתפתח, ואחרי 7 שנים באותו התפקיד אני מרגישה מנוונת , חייבת לשנות , חייבת להתקדם ולהתפתח. הבעיה היא שאני לא ממש יודעת מה אני מחפשת. לא בטוחה שבא לי את תחום שוק ההון , יש לי הנה"ח 1+2 חשבתי אולי לעבור לעולם הכספים, אבל גם זה לא ממש נראה לי. בא לי לשנות, אני חרוצה , קולטת מהר, גישה למחשבים ולמספרים, למישהו יש רעיונות?

תשובה

הי לך
קודם כל אני חושבת שזה מבורך לחפש מקום שתוכלי להתבטא בו יותר למרות כל התנאים המקסימים הקיימים

כדי להבין בדיוק מה הפוטציאל שלך נדרש עוד מידע
כמו כשרונות רצונות ונטייה טבעית אחרת
למשל האם את בטוחה שתחום הכספים הוא הנכון לך? את אוהבת אותו?
מה את אוהבת בו? את החישובים? את היכולת לייעל ולייעץ?
אלו עוד תכונות קיימות בך?
אם את לא בטוחה שזה כספים ויש גישה למחשבים ולמספרים
אז תשאלי האם זה המאפיין היחיד בך? האם את רואה אותך המתעסקת בתחומים אלו עוד הרבה שנים?
מה עוד מעניין אותך?
מדובר בהכרות עם עצמך מעוד כיוונים וממגוון של כישורים שאולי לא באו לידי ביטוי עד היום
מציעה שתחקרי עם עצמך אותם

ואז יהיה יותר קל לייעץ
את מוזמנת לשתף
מה עוד את מגלה
:)

תשובה

בתור אמא ל2 ילדים ומקום העבודה שלך גמיש ומכירים את עבודתך ומעריכים אותה , את אומרת משכורת טובה
ללכת לחפש הרפתקאות בשביל סיפוק זה קצת מסוכן כי בכל זאת במקום חדש לא ימהרו לקחת אותך כי אנחנו מדינה שמפלה נשים ובעיקר נשים נשואות עם ילדים
עצה שלי תבלעי את הרוק ותחפשי תחביב למלא את עצמך.

michallo1

New member
לא לעזוב את מקום העבודה

אני חושבת שאם המקום עבודה מספק אותך מבחינות רבות אל תמהרי ותבדקי אם ישנה אפשרות לעסוק בתפקיד אחר בתוך החברה.
יש המון מקומות עבודה ששולחים את העובדים שלהם לקורסים מקצועיים על מנת לקדם אותם בעתיד. אני יודעת שציינת שאין אפשרויות קידום אבל אני חושבת שתמיד יש דברים נוספים.

למעלה