שינוי מקום עבודה

jandi

New member
שינוי מקום עבודה

היי, אני מנסה לשנות את המקום עבודה שלי בפרופיל האישי, אני עצמאי ואני רוצה לקשר את הדף העסקי שלי שמוגדר כשירותים מקצועיים , איך אני עושה את זה? ניסיתי בכמה דרכים ולא עבד, ניסיתי לכתוב את שם הדף, ניסיתי לכתוב את הכתובת המדויקת, בעברית ובאנגלית והוא לא מאפשר לי את זה.

jandi

New member
גורם לחשש משהו

רשום :"התוסף יכול להכנס לאתרים שלך ולכל הנתונים שלך ולשנות את ההסטוריה שלך וכל מיני נוספים...אין דרך פחות פולשנית?

jandi

New member
יחסית חדש,

משהו כמו 8 חודשים, זה כבר לא חדש נראה לי ,א בל אני רוצה שכל מי שיכנס לפרופיל האישי ישר יראה לי בפרטי התקשרות את הדף הזה, ולא יתחיל להסתבך, הפייסבוק ממש מסבך את העיניינים...

jandi

New member
עוד שאלה לגבי שינוי שפה

אם השפה שלי באנגלית בפרטי בדף האישי, ואני רוצה לשנות את הדף העסקי בלבד לשפה העברית האם אפשרי? כי נראה שהמדריכים ברשת מראים שזה רק דרך האישי, תודה

shoosh2607

Member
מנהל
אני מניחה שהעיסקי נפתח דרך הפרטי, נכון?

אז לא - אין אפשרות

jandi

New member
מיואש מפייסבוק:(

אני ממש מיואש ומתוסכל מהמערכת הנוראית שלהם, אני מתקשה ממש...אני מחפש כבר שעתיים אפליקציות שונות ולהתקין אותם במערכת ולהטמיע זה ממש סיוט,
בבקשה עזרי לי למצוא אפליקציה של ממליצים, ראיתי שיש כאלה ששמים דף שאליו הם כל הזמן מעלים את התמונות של ההמלצות שלהם, אבל אני צריך את האפליקציה הזאת כדי ליצור את זה, אולי יש לך מושג??
את הרשתות איכשהו הסתדרתי עם הוובוקס, והרשמה לניוזלטר גם אין לי מושג איך לעשות, ממש ממש מסובך

shoosh2607

Member
מנהל
יש לך לינק לדוגמא?

בכל אופן, רק שתדע, שהרבה מהאפליקציות האלו בתשלום.
יכול לבוא בחשבון?

jandi

New member
לצערי לא

אין לי את האפשרות לשלם על זה כרגע,מה שרציתי לומר שאני גם לא מוצא את הדוגמא לזה שראיתי איפשהו

shoosh2607

Member
מנהל
אני חושבת שאני יודעת למה אתה מתכוון

אבל זה בתשלום.
מכיר את קומליד? יש להם כמה לא רעות ללא תשלום.
את ההרשמה תוכל ליצור עם אפליקצית contact us.
ועוד דבר, עם איזו מערכת אתה עובד לניוזלטר? לרב-מסר למשל יש אפליקציה משלהם שאפשר להטמיע.

shoosh2607

Member
מנהל
חקרתי קצת את הקוד

זה נראה כמו משהו שנכתב עבורם.
אבל בדר"כ למערכות הניוזלטר יש אפליקציה שאפשר להטמיע.
שיהיה בהצלחה

למעלה