שינוי מסך הנעילה

שינוי מסך הנעילה

אני לא ממש אוהב את המסך הנעילה של סנס 3 מעדיף לחזור לזה של סנס 2.1 איך מפעילים אותו?

בסוף פשוט העפתי את הסנס 3.0

נראה מצויין גם בלעדיו, שבתכלס לא ראיתי שיש הבדלים ביניהם חוץ ממסך הנעילה.

שלוקמן

New member
לפי דעתי סאנס 3

קטלני ביותר, מה בדיוק מפריעה לך שמה? יש כ"כ הרבה היתרונות שהחיסרונות נבלעים...

תראה, אחרי שמחקתי את סנס 3

וחזרתי ל2.1 הסתבר שאין הבדלים ביניהם חוץ ממסך הנעילה, עכשיו הבעיה שלי במסך הנעילה של 3 היא העובדה שכאשר אני צריך לענות לשיחה ואני בחוץ בשמש (לצערי ראייתי לא טובה ואז בשמש אין לא רואה כלום, ב3 אני צריך לנחש איפה לזרוק את הטבעת, ב2 אני צריך רק למשוך את האצבע למטה והשיחה נענית, זה כל מה שרצית וזה מספיק, אומרים שכל המוסיף גורע, ובמקרה זה 3 מוסיף וגורע...

Shpritz

New member
יש אפליצקיה בשם ripple lock שנותנת לך עוד

אפשרות למסך נעילה. אני ניסיתי והיה חביב אבל נשארתי עם הנעילה של pilotx.

em28

Well-known member
כמה אפשרויות למסכי נעילה:

אחרי שנמאס לי מאפשרויות השינוי ש-PILOTX מציע, ניסיתי לבחון כמה אפליקציות שנותנות למסך הנעילה חיים חדשים: Ripple Lock - שילוב של מסך הנעילה של אנדרואיד 3.0 עם קיצורי דרך קבועים. פתיחת הנעילה מתבצעת ע"י הוצאת המנעול מעיגול קטן לעיגול גדול, הפעלת קיצורי הדרך ע"י השחלתם לעיגול הקטן. קשה לתאר, אבל התוצאה מדהימה ביופיה. אבל, לא ניתן לשנות את קיצורי הדרך (SMS, טלפון, מצלמה,דפדפן), והפתיחה לא חלקה.
Lock Menu - אפליקציה שמאפשרת להוסיף סליידרים שפועלים כמו הנעילה הדיפולטית (אנדרואיד/פאזל/סמסונג בסיבוב וכו'), ניתן להגדיר קיצורי דרך וגם חיוגים מהירים. בסדר, אבל בלי יותר מדי אפשרויות לעיצוב הסליידרים.
WidgetLocker - אפשרויות התאמה מפה ועד הודעה חדשה, אפשר להציב סליידרים מסוגים שונים, אפשר להציב וידג'טים (הן של האפליקציה, והן של צד ג), אפשר לשנות את האייקונים, ובטח שכחתי עוד כמה פיצ'רים. הבעיה: אין גרסה חינמית.

אבל החיסרון של התוכנות הללו

שהמסך נעילה מופיע פעמיים, תחילה רואים את המקורי ואז הוא נעלם ומופיע האלטרנטיבי, סתם מיותר לדעתי.

em28

Well-known member
WidgetLocker מצליחה לנטרל את מסך הנעילה

באופן מוחלט. גם האחרות מצליחות לא רע כאשר הלונצ'ר אינו ה-TW הידוע לשמצה.

למעלה