שינוי מגמה?‏

helga79

New member
שינוי מגמה?‏

הרבנים אבינר ולבנון יוצאו בשבת האחרונה נגד התופעה של נישואים בגיל צעיר וללא שיקול דעת. ‏ הם מדברים על הצורך להבנות, ללמוד ולבנות תשתית כלכלית... ודווקא בחוגים שלהם התופעה ‏נראית הפוכה לגמרי. יכול להיות שהם מתחילים להביע מורת רוח בגלוי ממה שנחשב לרצוי ומקובל? ‏ למקור

touti

New member
שינוי מגמה?

תראי, פעם להתחתן פירושו היה להכניס את הילד למסגרת. היום לאור ריבוי הגרושים, המגמה היא כנראה שהילד יתבגר ויהיה בשל לחיי משפחה ואז להתחתן. אני חושבת שהמציאות היא זו ששינתה את המגמתיות:)

אפילו בישיבות

"שחורות" יש מדיניות לא לחתן בגיל צעיר מדי. את הבן של חברה שלי סילקו מהישיבה כי התחתן לפני גיל 20 בניגוד למדיניות הישיבה. אני בעד להמתין כי הדור שלנו לא בוגר דיו כדי להקים משפחה בגיל 19 אבל כל מקרה לגופו.

ליאהה

New member
עד שלא

ידברו בריש גלי על הצורך בנגיעה, המאמר לא שווה כלום. כי הסיבה המרכזית לחתונה בגיל צעיר...זה הצורך בנגיעה.

touti

New member
וזו נקודה מאוד חשובה

או שיתחילו הרווקות לטבול במקווה והפריצות תחגוג

ליאהה

New member
התמימות ...

1. רוב הרווקים עושים סקס 2. הרבה רווקות הולכות למקווה 3.הפריצות חוגגת עם מקווה או בלי מקווה

הפרוצות עושות הסבת מקצוע ...

כבר לא צריך אותן כי יש בחינם . ולפי דברייך ``הצורך`` הוא המניע , אז מה תאמרי לביתך או בנך שירצו לעשות זאת בבית ? עם השגחתך ! מה זאת אומרת `צורך` ? אי אפשר להתאפק ?! אם המן הרשע יכל להתאפק אז גם הצעירים יכולים . אולי יש ללמד זכות למי שטעם זאת , זה לא פשוט . הגמרא אומרת על רווק שנמצא בעיר ואינו חוטא , שהוא צדיק . שרואה נשים ולא חוטא בהן , מזה משמע שבכפר הנשים צנועות יותר ואינן נמצאות בחוצות הכפר ...

ליאהה

New member
חבל שלמערכת יחסים רצינית בין גבר לאשה

אתה קורא פריצות. ואל תביא לי כאן הוכחות מהגמרא בגרוש.. כי לכל הוכחה שלך אביא הוכחה אחרת. וחוצמזה... האם אתה מאלה שלובשים שחורים והולכים לעיר אחרת....?

בואי ונדייק בדברי ...

אמרתי שהפרוצות המקצועיות עושות הסבה למקצוע אחר בעידודה של המדינה, זו היתה מודעה ענקית בעיתון כל שהוא ! מתנצל אם הובנתי אחרת . ד`א , מערכת יחסים רצינית אינה נמדדת `בשכיבה` ,רק בהפעלה של התאים האפורים בלבד ובשיקול דעת וכו`. השאר , אלו צרכים שאינם בסיסיים ואפשר להמתין בסבלנות ... כדאי (למי שיכול) !

למעלה