שינוי כדור

סולה1

New member
שינוי כדור

מזה יותר מחצי שנה בני (בן 8) מקבל כדור ריטלין 10מ"ג בבוקר ובמידת הצורך עוד אחד אחה"צ לקראת השעה 3 הענין שכדור הבוקר לא מספיק לכל תקופת שהותו בבית הספר שאלתי: 1. האם לעבור לכדור רטלין sr20 בבוקר ולרטלין 10 מ"ג אחה"צ? 2. או כדור רטלין la בבוקר ורטלין 10 מ"ג אחה"צ ? 3. או כדור קונסרטה אחד לכל היום? או שיש לכם חלופה או הצעה אחרת תודה

zivadina

New member
שינוי משך ההשפעה

השאלה היא, מהי הסיבה להארכת השפעת הכדור. האם בגלל הלימודים? האם בגלל ההתנהגות בבית אחרי הלימודים? האם בגלל שניהם? אצלי, עד הבגרויות, הילדים הסתפקו ב-SR. כאשר התווספו הבגרויות, הם לקחו גם ריטלין רגיל אחה"צ, כדי ללמוד לבחינות בבית. אני מזכירה לך את משך ההשפעה של כל כדור, כדי שתדעי איך לנצל אותם: ריטלין רגיל (10 מ"ג) - עד 4 שעות ריטלין SR (בכדור של 20 מ"ג)/ ריטלין LA (בכל הגדלים) - עד 8 שעות קונצרטה (בשני הגדלים) - עד 12 שעות. אמנם אני מאוד בעד ריטלין, אבל עדיין חושבת שלא כדאי להשתמש בתרופות יותר מן הצורך המדויק שלהן, ולכן חשוב לברר בדיוק מהו צורך זה. אשמח לדעת בשביל מה את שואלת.

סולה1

New member
המשך שינוי כדור

תודה על תשובתך המהירה כפי שהזכרתי הוא לקח כדור אחד ריטלין בבוקר וזה לא הספיק עד לסוף הלימודים (שעה 2) לקראת השעה 3 שהוא מגיע הביתה היתי נותנת לו עוד אחד לכן רציתי כדור שיחזיק לו כל הזמן שהוא בלימודים מ- 8 בבוקר עד 2 ועוד כמה נתונים אולי הם חשובים בקביעת המינון הילד הוא בן 8 שנים והוא בריא וגבוה שוקל 44 ק"ג בבדיקת טובה הציון ללא ריטלין היה (מינוס 1.95 ) ועם ריטלין (מינוס .054 והרטלין לא שיפר לו הישגים לימודיים כי הם היו מצוינים כל הזמן אלה עם הרטלין הוא מפסיק להיות אימפולסיבי והרבה יותר רגוע אני מודה לך מאד מאד

אפשר לנסות קונסרטה,

ואז תוכלו להסתפק בפעם ביום- כי הוא ל-10 עד 12 שעות. או LA או SR שזה ל-6 עד 8 שעות, ואז בצהריים לתת רגיל- כרגיל..

למעלה