שינוי טמפו

gatinho

New member
שינוי טמפו

איך אני משנה טמפו במהלך השיר? כלומר, נגיד הישר מתחיל ב-120 BPM ואחרי 2 דקות אני רוצה קטע ב-90 BPM. תודה. שאלה נוספת: פתאום אני לא יכול לראות כמה זמן הקטע רץ. הוא רק נותן לי כמה ביטים עברתי. פעם היה לי גם את זה וגם את זה בתצוגה. תודה

בקלות

לגבי שינוי הטמפו אתה הולך לטמפו ולוחץ עליו פעם אחת - הוא ישר הופך ל120 (שווה שהקצב בפעם הראשונה שאתה מנסה יהיה משהו אחר כדי שתשים לב לזה) אחר כך אתה לוחץ עליו שוב רק הפעם לוחץ גם על CTRL הדבר הזה יפתח לך תיבה שנקראת "מפת קצב) שם בעזרת עיפרון לפי מספר תיבות תוכל לשנות את הקצב ואת המשקל של השיר הנקודה הראשונה מציינת את הטמפו המקורי של השיר , אם הוא 120 הרווחת! אם לא תשנה לקצב שלך אני בדרך כלל פשוט מנגן על הקצב הזה ואיפה שאני מרגיש שינוי טמפו אני עוצר נכנס לתיבה של הקצב ומוריד במקום אפשר גם לחשב תיבות מהתחלה....לבחירתך! אזהרה! שים לב שברגע שהקלטת אודיו שלא מתחיל על ה1 (תיבה ראשונה) הוא יזוז ברגע שתשנה את הקצב!! לגבי התצוגה הזמן והביטים: אם תשים לב כל פעם שאת לוחץ על הביטים עצמם מופיע לך מספר אופציות של תצוגה (מקש ימני על העכבר לדעתי) את הקצב אתה יכול לשנות גם בעמדת העריכה הקטנה שיש לך שם , וגם על הגרייד עצמו (איפה שכל האודיו המוקלט) למעלה פשוט תבחר בזמן...ולא בביטים בהצלחה

gatinho

New member
לגבי הטמפו הצלחתי

לגבי תצוגת הזמן לא. אני מדבר על transport panel. שם מופיע לי רק ביטים ולא זמן. ואני לא יודע כמה זמן הקטע שלי אורך.

גם אני מתכוון לזה

אתה נוגע על התו שנמצא מימין לקצב , מקש שמאלי של העכבר ותראה את כל האופציות האפשריות (ביטים , זמן , וכו...) בהצלחה

למעלה