שינוי ה currency symbol

Anat2403

New member
שינוי ה currency symbol

יש לי אתר ב ASP.NET 2.0 עם #C. באתר אני מדפיסה סכומים עם מטבעות שונים ואני עושה זאת ע"י culture ובהתאם למדינה אני משנה את הculture לצורך הצגת המטבע. לדוגמא הצגה עם לירה שטרלינג עבור אנגליה myCultInfo = new CultureInfo("en-GB", false); Thread.CurrentThread.CurrentCulture = myCultInfo; ואז הפקודה AmountStr = String.Format("{0,15:C}", current_RBS_fee_inDefCurr); תדפיס לי עם המטבע המתאים השאלה שלי: בשוודיה רוצים שבמקום להדפיס את המטבע המקומי שהוא kr להדפיס את ה ISOCODE שהוא SEK איך אוכל לבצע זאת ? הרי ה currency symbol נמצא בתוך ה culture שנמצא למיטב הבנתי ב windows האם יש דרך לשנות זאת כדי שזה יוצג אחרת במדינות מסוימות?

24sharon

New member
אולי לא להתייחס לפורמט מטבע

אלא לפורמט מספר עם נקודה לדוגמא F2 ולהוסיף את התווים המציינים את המטבע הרצוי דוגמא:
&_#163;​
(ללא הקו תחתי) מציין את ה£ וכו' וכד' כיד הדמיון הטובה

24sharon

New member
לדעתי

הדרך הנכונה לעבודה אם צריך הרבה סוגי מטבעות, זה ליצור טבלה של סוג מטבע, וכן את התווים המייצגים אותו. דוגמאות למטבעות ולתווים שלהם: http://www.xe.com/symbols.htm אני בטוחה שיש אתרים יותר מפורטים. על מנת להציג את המטבע על הדפדפן ניתן לכתוב את התווים המציינים אותו. למשל דולר מצויין הקוד שלו הוא 36 את צריכה לכתוב: & ואח"כ # ואח"כ 36 ואח"כ ; מה שכן אני חושבת שזה גם צריך סוג פונטים מסוימים, אז אולי אפשר פשוט להכניס את זה כתמונה. (שגם היא נמצאת בלינק שלמעלה) סתם לתשומ"ל בהצלחה!

למעלה