שינוי התצוגה ב-google play

• פותח הנושא umbo
  • פורסם בתאריך

umbo

New member
שינוי התצוגה ב-google play

לאחרונה השתנתה התצוגה של האפליקציות שמיועדות לעדכון (ורק הן) ממה שהיה קודם (שהיה פחות או יותר דומה למראה של כלל האפליקציות בחנות, בתמונה השניה).
למעשה אי אפשר לדעת בכלל איזו אפליקציה רוצה להתעדכן.
מישהו נתקל בזה או יודע איך להחזיר את המצב לקדמותו?

המכשיר Jiayu G2F עם אנדרואיד 4.2.2

BobboVilla

New member
אצלי זה נראה אחרת. תנסה לשנות שפת ממשק לאנגלית

אפילו אם זה רק זמנית, כדי לראות האם זה פותר את הבעיה.

umbo

New member
מענין....

כששיניתי את השפה לאנגלית התצוגה אמנם לא חזרה לקדמותה אבל לפחות אפשר לזהות באיזה אפליקציות מדובר...... כבר התקדמות.
יש עוד רעיונות לשיפור נוסף ?
אם הבעיה היא באפליקצית החנות עצמה, האם בכלל אפשר או איך אפשר להסיר אותה ולהתקין אותה מחדש (ולהביא בחשבון שזה אנדרואיד 4.2.2) ?

umbo

New member
תודה......

הסרה של האפליקציה (למעשה היא לא מוסרת לגמרי אלא רק חוזרת להגדרות יצרן) ותקנת עידכון לגירסה ישנה יותר מזו האחרונה החזירה את המצב לקדמותו.
מה שלא ברור לי למה ה- google play בכלל עודכנה כי אצלי מסומן שהעדכונים הם רק באישור ידני ואף פעם לא עדכנתי את החנות.

BobboVilla

New member
אתה כותב את זה כאילו שזה בכלל בשליטת המשתמש

זו אחת מהאפליקציות שמתעדכנות כשגוגל רוצה שהיא תתעדכן. כנ"ל גם חנות האפליקציות. זה אומר שהפיתרון של התקנת גירסא ישנה יותר תעזור עד לרגע שבו האפליקציה תתעדכן אוטומטית מחדש. מה שפעם היה אפשר לעשות (ואולי עדיין אפשר) זה לשבש/לבטל את האפליקציה שמעדכנת את חנות האפליקציות, ואז היא לא תתעדכן לגירסא החדשה יותר. אבל בשביל זה כנראה צריך רוט, ולא בטוח שזה עדיין אפשרי.

umbo

New member
לא, ממש לא עדכנתי את Google services.

כל העדכונים אצלי הם אך ורק ידניים (לפחות אילו שאני יודע עליהם) יש אפליקציות שאני נמנע מלעדכן אותן כי העדכונים "חיבלו" בהן, לפחות לדעתי.
אבל כניראה יש איזה שהוא עדכון אוטומטי\נסתר, כי הבוקר חזרה התקלה. הפעלתי את העדכון של אתמול (והפעם בלי להחזיר את האפליקציה של החנות לגירסת הבסיס) וראה זה פלא - עוד פעם זה הסתדר..... לך תדע נפלאות גוגל.

אבי לב50

New member
את Google services אתה לא צריך לעדכן

כי הוא מתעדכן מתי שהם רוצים.
באופן אישי טרם נתקלתי באפשרות לבטל עדכון של ה-Google services, אבל למרות גילי הקשיש אני עדיין לומד ואשמח ללמוד עוד.

em28

Well-known member
לא נראה לי שזה קשור לגרסת האנדרואיד או לעברית

נראה שזה יותר קשור לרזולוציית המכשיר

blzvi

Active member
אכן מוזר

תמהני באם חשבון google play מוגדר החשבון שלך ב google
לחץ על 3 הפסים ובדוק שיש ייחוס לחשבון google
מעבר לכך אני מקבל הודעות פוש כאשר יש בנמצא עידכון ,לא נכנס לחנות

למעלה