שינוי הסקר לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשנות את הסקר!!!הוא לא רלבנטי משעמם וחסר כל תוכן!!!!!!!!!!!!!!!!
ה ה ש ג ר י ר New member 8/2/06 #1 שינוי הסקר לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!! לשנות את הסקר!!!הוא לא רלבנטי משעמם וחסר כל תוכן!!!!!!!!!!!!!!!!
מ מיכלו1 New member 8/2/06 #2 זה מה שאמרתי מההתחלה! אבל ללאאא!, לא מקשיבים לאלו עם ההודעות ההזויות... אתם תראו, אני אעמוד בראש מפלגת אהל"ה (אנטי הודעות לא הזויות) ואנחנו נשתלט על העולם!!! (אתם תראו!)
זה מה שאמרתי מההתחלה! אבל ללאאא!, לא מקשיבים לאלו עם ההודעות ההזויות... אתם תראו, אני אעמוד בראש מפלגת אהל"ה (אנטי הודעות לא הזויות) ואנחנו נשתלט על העולם!!! (אתם תראו!)
ה ה ש ג ר י ר New member 9/2/06 #5 אני מתנגד!!!!!!!!!!!!! מה זה הסקר הלא יוצלח חסר אופי חסר תוכן וחסר חוש הומור לחלוטין.?????מי נתן לך להיות מנהל פורום??????...לך תסתפר!!!!!!!11
אני מתנגד!!!!!!!!!!!!! מה זה הסקר הלא יוצלח חסר אופי חסר תוכן וחסר חוש הומור לחלוטין.?????מי נתן לך להיות מנהל פורום??????...לך תסתפר!!!!!!!11
A avia noah New member 9/2/06 #7 חחחחחח איזה סקר אדיר עופר סוף סוף שמת סקר טוב ראיתם את התוצאת עדי לא ממש אוהבים אותך...