שינוי הסדרי ראיה

asking5

New member
שינוי הסדרי ראיה

גרושתי גרה רחוק ממני ולוקח לי יותר משעה להגיע לראות את בני בן השנה וחצי ומתוך 3 שעות שאני איתו בשני וחמישי אנחנו מבזבזים קרוב לשעתיים על הכביש רציתי לדעת כיצד אני יכול לשנות את הסדרי הראיה מ: שני חמישי שני שישי שני חמישי שני שבת וחוזר ל שלישי שישי שלישי שלישי שבת שלישי שלישי שישי במקום בשבועות שאני לא איתו בסופשבוע פעמיים (שני חמישי) לשלוש שעות לשנות לפעם אחת (שלישי) ל 5 שעות תודה מראש

NoaModiin

New member
אתם יכולים להידבר ביניכם

כדי לשנות את הסדרי הראיה, או לעשות זאת בעזרת בית המשפט - אבל אז אתה צריך עו"ד... בהצלחה.

menny1970

New member
יכול להמליץ לך מתוך ניסיון.....

ראשית תנשום עמוק, אם גרושתך לא משתפת פעולה זהו הליך קצת ארוך אבל בסופו סוכריה אמיתית אז ככה שב שלח מייל לגרושתך תסביר לה שלצערך אין לכם אפשרות לנהל דו שיח מבלי להרים טונים או משהו דומה ולכן יזמת פניה בכתב. תסביר לה הכי אמיתי מה הבעיה, מה לא מסתדר לך ובסוף תסביר שאתה מבקש את זה כדי שתגיע לקראתך ובלבד שהילד ירוויח יותר "שעות אבא". תכין עצמיך לזה שהיא או לא תגיב ואז בכל הודעה חוזרת כל יומיים שלושה תכתוב הודעה מס' 2, 3 4 וכו'. בזמן שאתה שם נסה לדבר איתה ולבקש את התיחסותה. אתה חוזר הביתה ושוב תתחיל מייל במילים שהילד הוא המרוויח היחידי וכו' ושוב בקש התיחסות. לאחר מספר חודשים בלי שהיא מגיבה או מסרבת, ואתה אוסף את כל המיילים שלה או לא הדפס אותם, וגש לבית דין לעינייני משפחה ובמעמד צד אחד תגיש תצהיר לשופט/ת שלכם שחתמ/ה על הסכם הגירושין שלכם, תסביר כי גרושתך שינתה מקום מגורים זה פוגע בילד כי..... ותן את כל הסיבות תתמקד בילד לא בך.... ואז חכה לתשובה ברגע שתגיש ותחזור הביתה עם הטופס שלח מייל לגרושתך תתנצל ותסביר לה מה עשית ולמה ותסביר לה שזה רק יעזור ויתמוך בילד וכו' ותראה מה קורה. שוב, את האמת רק אתה יודע ואם זה אכן נכון מה שאתה מספר לנו כאן, ישנם סיכויים גבוהים שבית הדין יסכים לכפות הסדרי ראיה שונים ובסלבד שזה לטובת הילד שיהיה המון בהצלחה

menny1970

New member
טיפ בשבילך לדרך......

בכל נושא המערכות תמיד יסכימו להקשיב רק אם תבליט בכל התנהלות שלך את טובת הילד. את הטיפ היקר והכי חשוב הזה קיבלתי מהעו"ד שלי נחשון פישר. כדאי לכולכם מי שלפני, מי שבדרך ומי שכבר בדרך ונראה לו שהוא סובל........ גשו אליו. בהתחלה הוא יראה לכם מרוחק, אנטיפאט וכל השאר כי אתם צד בתוך מערבולת הרגשות הזו. אבל לכו הביתה, תדברו עם חברים ותראו שהו הכי הגון תמיד!!!!!!! בכל מצב. הוא לעולם לא יקח צד שלך או צד של הגרושה. יש לו ניסיון רב מאוד למרות שהו צעיר, והוא מסוגל לנתח בקור רוח של מ"פ תחת אש את המצב ולהרגיע. הוא ניסה יותר מפעם אחת להגיע לפשרה "למרות "שכביכול היה העו"ד שלי" וגרושתי העו"ד שלה זה סמוחה ("למי שמכיר את השם") אבל גרושתי תמיד התעקשה על "רוצה יותר". הוא קיבל ממני את הקווים ועל זה הוא ניסה להגיע להסכמות, ולא היה סיכוי.......יש לו המון ניסיון והוא מאוד הוגן. ליווה אותי מנובמבר 2005 מתי שהתחלתי את כל התהליך שלי וממליץ עליו בחום לכל מי שרק אני מכיר. לכל אותם זוגות שבאמת הנם גדולים מהחיים אם אתם מהמרכז ומסוגלים להגיע לפשרה, לדעתי הוא האיש שלכם. שבת שלום לכולנו ושנה אזרחית טובה שיהיה בהצלחה לכולנו נשים וגברים כאחד.

darling33

New member
לא מכירה את העו"ד שלך

אבל על סמוכה שמעתי. כריש רציני. אני ...מחכה שהסרט שלי ייגמר... מקווה שלא נשאר עוד הרבה. שתהיה לכולנו אחלה שנה אזרחית חדשה!

ye44

New member
תגיד מה אנחנו בשעור חשבון ?

מה אתה מסבך לעצמך את החיים ? לא נוח לך דבר איתה ,תסביר לה ,לא מבינה בטוב אז תקבע עובדות בשטח
ואם היא עושה דווקא ולא מסכימה אז תן לה לבלות עם עצמה כל השבוע עד שתתמוטט
בד"כ אם היא תלך עם הראש בקיר נגדך זה עניין של זמן עד שהיא תשבר ,עשית לי כאב ראש מניסוח השאלה

לפי העיצה הזו

הפרוד שלי בדווקא הזה היה מאבד את ילדיו
לתת לי להיות לבד עם הילדים זה לא עונש
מתי תפנימו? מי שסובל אלו הילדים ששואלים לאן נעלם אבא... ומי שמתפתלת זו אמא שצריכה לחפות על אבא
אצלנו המצב הפוך, קיבל כל מה שרצה ולא זה לא מספיק לו "אכלתי" אותה לגמרי עם הסדרי הראיה ולמען הילדים כרגע מוותרת על ה"מלחמה" לשנות... נראה שתמיד יהיה צד לא מרוצה ולא משנה מה

אני הפסקתי לחפות

כי הבנתי שבעצם זה אני מאפשרת לו להמשיך להתנהל כמו שהוא רוצה ..... לפעמים אמרתי להם - זה אבא , לימדו להכיר אותו , לימדו להתנהל איתו בלי תיווך שלי.... נכון - לא אפקיר אותם ואעמוד מנגד אם אראה מצוקה קשה. אבל בפישולים הקטנים - אני יותר לא נוקטת עמדה.

למעלה