שינוי=הימור?

הילהל

New member
שינוי=הימור?

סיפרתי כאן בעבר שמה שמפריע לי להרגיש טוב בחיי זה העבודה. באמת שחיי יפים פרט לבעיה הזו. החלטתי אז לחפש מקום אחר. אחרי שבועות של שליחת קו"ח התחילו לחזור אלי והתחתי ראיונות. יש מקום אחד מאוד טוב, גדול ושונה מהותית מכך מה שעשיתי עד כה, שבו כבר עברתי כמה שלבים ויש סיכוי לא רע להתקבל אליו. זה משהו שמעולם לא חשבתי לעשות ודי הדהים אותי שאני נראית להם מתאימה. זה בניגוד למקום הנוכחי שהייתי בטוחה כ"כ שאני מתאימה לו.. ושגיתי. חשוב לי מאוד שהשינוי יהיה שיפור. לא לעבור ממשהו רע מוכר לרע חדש. איך מקטינים את אלמנט ההימור? איך אפשר לדעת בבטחון קצת יותר גבוה שמקום מסוים יהיה טוב עבורנו? שנרגיש בו טוב? אני לא סומכת על האינטואיציות שלי אחרי הנפילה הגדולה האחרונה (מקום שנלכתי אליו בבטחון טואלי והתברר כטעות גמורה). עצות? רעיונות? מחשבות?

נדמה שכן הייתי הולכת על האינטואיציה

שלי אלא שאת יקירה, אומרת שאת לא סומכת על האינטואיציה שלך.... אני חושבת שלפני שאני עוזבת מקום עבודה אחד לטובת אחר, אני מבררת את התנאים ודואגת למקסימום ביטחון שאני זקוקה לו. זה אומר - ביטחון כלכלי, שהלא בשביל זה אנחנו עובדים, וכן... תנאי עבודה שמתאימים לי, חבר'ה שמתאימה לי, גם אם קשה לקבל את כל זה במקום אחד. במילים אחרות - להפעיל את המאזניים הפנימיים שלך, ופשוט לשקול זה מול זה... באשר לשוני המהותי בעבודה עצמה, אני מניחה שאת עומדת לגלות עוד פן שלך, עוד דברים שאת מסוגלת לעשות ואפילו לא ידעת עליהם
השאלה - מה את באמת רוצה..... בכל מקרה -
ימים מאושרים

הילהל

New member
תודה גילי

אני אנסה לסמוך דווקא על האינטואיציות שלהם. אני לא רציתי בכלל לבוא למיונים ודחיתי פעמיים את ההצעה.הם התעקשו שאני מתאימה והתלהבו מאוד גם אחרי המפגש (קודם רק קראו קו"ח). אולי הם רואים בי משהו שאני טרם איתרתי? הלוואי.

אולי, ואולי...../images/Emo24.gif

תתני לעצמך קצת יותר קרדיט? ואולי תחבקי את עצמך ותאמיני שאת מסוגלת לעשות כל מה שתרצי באמת? אוהבת אותך
ימים מאושרים

למעלה