שינוי גישה

שינוי גישה

עד עתה כל היוזמות ל- thread היו עקב בעיות שנתקלו בהם. ה- thread הזה ינסה לשנות מעט את הגישה. אני מציע שכל מי שיש לו עיצה או אפליקציה שעוזרת למנהלי רשת נובל ישרשר אותה כאן. אני אתחיל בהמלצה על מנהל קבצים שרץ בשרת עצמו - cpqfm.nlm. מנהל הקבצים הזה יודע לבצע login לשרתים אחרים (אבל רק עם שמות משתמשים שנכללים ב- bindery context), העתקה של קבצים ומחיצות, עריכה של קבצי טקסט וכד'. מומלץ ביותר, אני משתמש בו לא מעט. בצד החסרונות שלו יש לציין שהוא אינו תומך בשמות קובץ ארוכים.

yospro

New member
../images/Emo8.gifהאם זה עובד...

על נובל גירסה 6 ? יוסי

dadi99

New member
אני חושב שכן...

לא ניסיתי זאת על נובל גירסה 6 אבל לפי דעתי אין סיבה שזה לא יעבוד.... dadi99

אני מצטרף לדעתו של dadi99

גם לדעתי זה אמור לעבוד על NetWare 6, אבל אינני יודע בוודאות. בכל אופן אם אתה רוצה לבדוק ואין לך שרת טסטים, אתה יכול לעלות את ה- NLM באמצעות פקודת load protected. בצורה זו ה- NLM לא יוכל להגיע למקומות לא רצויים לזכרון, ואתה תהיה מוגן מפני abend עקב ארוע הקשור לנהול זיכרון של האפליקציה. אני שב וקורא לקוראי הפורום להוסיף טיפים או אפליקציות שמקלות על חיי מנהלי רשת נובל.

Lobzter

New member
עבד לי על 6

כדאי להזהר אתו מאד כי רואים בו דברים שמהנדסי נובל העדיפו שיהיה קשה לראותם כמו SYS:_NETWARE. כלי מומלץ אחר הוא ה commnetwork commander. הוא מזכיר את norton commander ואת חיקוייו windows commander ו midinght commander.

למעלה