שינוי בתוכנית

אוטודנט

New member
שינוי בתוכנית

רצינו, חשבנו, הזמנו, אבל אנחנו עדיין (פחות מחודש לפני) ברשימת ההמתנה המייגעת לטנזניה. אז חשבנו לשנות יעד, אול לפחות להכין אלטרנטיבה, ולנסוע באוקטובר לטורקיה לשבועיים שלושה (ככה לנצל את החגים). אנחנו לא מעוניינים בקלאב או בחופים עמוסי הנופשים, אלא במסלול שורשי, אותנטי ומיוחד. עם תרבות, נופים ומעט מאוד ציוויליזציה (לפחות במובן שאנחנו מכירים). נשמח לקבל המלצות בהתחשב במזג האוויר האופייני בזמן זה בשנה. תודה רבה מראש.

sela v

New member
הועלו בפורום בזמן האחרון

כל מיני רעיונות מה לעשות בחודשים האלה. תלוי גם מה אתם רוצים לעשות? לראות נופים, לטרק בהרים, לראות מקומות עתיקים?

אוטודנט

New member
גם, גם וגם

את האמת בשלב זה אנחנו כבר מוכנים לקבל כל הצעה לכל מקום בתקופה זו ובלבד שלא יהיה מאוד יקר ויהיו כרטיסי טיסה... שבועיים שלושה, בעיקר תרבות נופים ואולי גם סטלבת של יומיים שלושה.

מספר עצות

ראשית בקשר לכרטיס הטיסה לטנזניה - לא לוותר עדיין א. יש חברות כמו אקו , דרכים, אדמה, גאוגרפית ועוד חברות שהיזמינו מראש הרבה מאד מקומות על הטיסות לקבוצות שווה לפנות אליהם יכול להיות שהם יוכלו לתת לכם מקום גם אם הסוכנות שלכם לא הצליחה. ב. מניסיון חברת אתיופיאן מתחילה לנקות את הטיסה ממש מעט זמן לפני הנסיה, ומאחר והרוב זה קבוצות שווה לקפוץ לאתיופיאן ולשאול את רחל מתי הקבוצות חייבות לתת את כל השמות, לכל סוכן שהזמין יש דד ליין, ואז כאשר הדד ליין עובר יש סיכוי לדעת אם יהיו מקומות או לא בדרך כלל זה משהו כמו 21 יום אבל שווה בדיקה שנית אם זה לא הולך או כבר יצא לכם החשק מטנזניה אז אני ממליצה בחום על סרי לנקה. אי מדהים עם הרבה תרבות נופים פארקים מקדשים וגם חופים לסתלבט קל וזול לטייל, ואני מנחיה שעדיין יש מקומות על הטיסות. מיכל

שמש א

New member
סתם להזדהות

גם אנחנו היינו בהמתנה לטנזניה... לפני שבוע החלטנו להוסיף עוד יעדי המתנה והיום התפנה בהודו, אז נסע לשם
לגבי תורקיה אין לי מושג.

למעלה