שינוי בתוכנית...

שינוי בתוכנית...

דיברתי עכשיו עם אחד המארגנים של ה"פסטיבל בשקל" הוא אמר שבמעלות אי אפשר להרים כלום כי הכל כבר תפוס אני צריכה להחזיר לו מחר או מקסימום ביום שבת תשובה אם אנחנו מעוניינים להרים משהו דומה בירושליים! בתאריך ה4.6!!! ואם אנחנו רוצים למכור אוכל חייבים אישור של משרד הבריאות ככה שחייבים לדעת מה קורה כבר היום או מחר!!! אני חייבת לרוץ להתארגן ולטוס להסעה לבגרות באנגלית בהצלחה לכולם!!!

fresh mishmesh

New member
הממפ... אם כך, אני לא יכולה...

יש לי בגרות בתנ"ך ב-8.6 וזה יוצא אחרי שבועות ובשבועות יש לנו אורחים וכו' (כולם באים לראות מה זה מושב) אז אני צריכה ללמוד לפני ויש, כמובן, את הסעיף הבטחוני... אישית, אני מעדיפה להגיע למעלות משתי הסיבות שציינתי... מקסימום נעשה את זה רק מפגש פורום, ולא נשתתף במכירות של הפסטיבל קצת מאכזב, אבל אני מעדיפה כמעט על כלום...

hadasbaril

New member
רק מפגש פורום..חבל ../images/Emo14.gif

עדיין אפשר להכין פינוקים.....

fresh mishmesh

New member
אחלה.... אם זה יצא ככה, אפשר

שכל אחד יכין פינוקים לכל השאר ואז ניתן אותם אחד לשני יכול להיות משעשע

תראו אתם מפספסים את העניין של הדוכן

לדעתי חבל חבל חבל! ושוב אני מזכירה אני צריכה להחזיר תשובה עד יום שבת מקסימום! אני צריכה לדעת אם אתם איתי או לא? אנחנו מרימים את זה בירושליים או מוותרים על הרעיון?! יש כאן מישהו ממטה יהודה או מישהו שבקשר עם גרעינר ממטה יהודה שיכול לבקש תמיכה ולהעלות רעיון או לקשר אותי איתו? תודה!

kedeman

New member
אפשר לטלפן אליהם....

אני מאמין שהם יענו לך בטלפון... ובקשר לאם לעשות את זה.. לא יודע!!! קשה לי לקבוע דברים מראש כי תמיד כשאני קובע הרבה מראש משהו קורה וזה נהרס ורק אם אני רובע משהו יומיים לפני או חצי שעה לפני זה באמת קורה..

למעלה