שינוי בחיי

רונה1230

New member
שינוי בחיי

זה זמן רב אני נכנסת לפורום זה. עשיתי שינוי בחיי עבדתי בתור מנהלת חשבונות במקום מקסים אך שנאתי את עבודתי ואת הבוסים שלי. היו לילות בהם נחנקתי מבכי, דפיקות לב חזקות, שינאה לזמנים וללוחות שנה, הלחץ היה עצום. בבית לא תיפקדתי איבדתי את הביטחון העצמי שלי וראיתי שחור בעיניים. לאחר מחשבות רבות החלטתי להיתפטר מעבודתי. הודעתי לבוסית שלי כי אני עוזבת, היא ניסתה לשכנע אותי להישאר אך ראתה כי אני החלטית. כיום חודשיים לאחר זה אני מאושרת אני עובדת בגינה מפריחה פרחים, מציירת ציורי ילדים, חיה את חיי בטוב ואושר. הבעיה שזה די זמני עד שהכסף יגמר ואז אצטרך לחזור לעבוד בעבודה שאני טובה בה אך שונאת כל רגע מה לעשות?

להיות או לחדול

אז מה את עושה כדי לא לחזור לאותו מקום אלא להתפתח ? אמיר דרור

רונה1230

New member
התחלתי ללמוד קונדיטוריה, אני מציירת

יש לי שקט בלב. אני יודעת שזה זמני ואני אצטרך לחפש שוב עבודה כאשר האבטלה תסתיים.למעשה אני מחפשת עבודה זה זמן מה אבל הפעם אני מחפשת עבודה שתתאים לקצב שלי, ואני מקווה לא להתפשר

יש מכנה משותף

בין עבודת קונדיטור, לציור לעיסוק בגינון, שהבנתי שאת מצוייה בו מכרטיסך, יש קו תפר שעובר - התייחסות לאסטטיקה, יכולת לראות את השלם - הקומפוזיציה ואת הפרטים ואת תהליך העבודה. נסי לראות האם את באמת חשה יכולות אלה כמובילות אצל עצמך, ונסי לחשוב על תחומי עיסוק בהם תוכלי להביא אותם לידי ביטוי באופן מלא ומשמעותי. נסי להתבונן בחלקים אלה כפי שהם באים לידי ביטוי תוך כדי העשייה, כך תוכלי לחזק את אותם כוחות ויכולות ייחודיות. בהצלחה - אמיר דרור מאמר שיכול להיות לך לעזר - רגע של אור

למעלה