שינוי בבחינות-

מיטי3

New member
שינוי בבחינות-

לעומת מה שארז כתב ומופיע באתר של אגודת הסטודנטים אני שלחתי לבר-אחלן הודעה על הבחינות וזאת התשובה שקיבלתי: "הודעה זו נשלחה אליך מאת אוניברסיטת בר אילן : שלום רב, הנידון: לוח בחינות סמסטר א' תשס"ח 1. הבחינות שנקבעו עד לתאריך 25.1.2008 יתקיימו כסדרן. 2. הבחינות שנקבעו החל מתאריך 27.1.2008 ישתנו, ולא יתקיימו כפי שמופיע ומפורסם בלוח הבחינות שברשותכם. 3. לוח בחינות חדש ומעודכן יפורסם במהלך השבוע הבא. המזכירות" אין לי מושג מה זה אומר, מבולבלים? גם אני!

אירית ז

New member
אוף איתם...

אני לא מאמינה... עכשיו גם הולכים להזיז לנו את הבחינות.. איזה סרט איתם.............. מה יהיה?!?!?!

אירית ז

New member
אנשים!!!!

אני לא יודעת מה לעשות.. ללמוד????? ואם יתקעו לנו את הבחינות עוד מלא זמן... אני סתם מבזבזת זמן עכשיו.. מי יזכור עד אז את החומר.. יום אחרי אני בקושי זוכרת....... רשמו שרק במהלך שבוע הבא יפרסמו לוח בחינות חדש... מזה זה אומר?? מתי יהיו הבחינות??? יאאאאללללההה נראה לי אפשר לסוע לצפון לאיזה שבוע....

מור117

New member
אני באותה בעיה כמו שלך..!!

אני לא יודעת מה לעשות???!!! ללמוד או לא???? אם פתאום הם יחליטו שהמבחן בסוציולוגיה מתקיים שבוע הבא מה נעשה??? איך נספיק ללמוד??? ומצד שני לא רוצה ללמוד סתם למקרה שזה ידחה.. הם עשו באלגן אחד שלם..!!!!!!!!!!!!!

rachels15

New member
זה אומר ש

זה אומר שצריך להיות עם יד על הדופק כי רוב הסיכויים הם ישנו את מועדי הבחינות

מיטלוש8

New member
אני לא מאמינה......./images/Emo10.gif

אוףףף איזה ברדק!!! אני בעד להוציא סטיקר- "מדינת ישראל, אחלה מקום ללמוד בו" אולי היה עדיף ללכת למכללה?...

למעלה