שינוי באופק

• פותח הנושא DA01
  • פורסם בתאריך

DA01

New member
שינוי באופק

הי אמיר.. אם אתה זוכר הציעו לי תפקיד אחר שבסופו של דבר לא רציתי לקבלו, עקב כך שזה לא הכיוון המקצועי שלי למעשה.. לתפקיד שרציתי לא התקבלתי , לדעתי משיקולים פוליטיים בחברה ולא מחוסר כישורים אישיים.. הרגשתי ששמו לי כאן , ביחידה בה אני עובדת רגל, דגש על מנהלי האישי, אשר מונע ממני להתקדם.. למרות שטוען שלא... בכל מקרה התחלתי לחפש בחוץ ואני במגעים עם חברה.. אני בשלבים מתקדמים בינתיים עברתי כנראה 2 ראיונות ואני מחכה לפגישה להצעת חוזה.. בינתיים, מנהלי האישי שם לב שהנני מלאת כעסים על הארגון ובמיוחד עליו, על זה שהוא כבר למעלה מתקופה מנסה למכור כל מיני חלומות להזדמנויות אשר לא יובילו אותי לקידום מקצועי. הכל כדי להשאיר אותי בתפקיד הנוכחי כי ייאלץ למצוא לי מחליף הרבה מאוד זמן ושלמעשה הוא מאוד משתדל בשבילי שאולי עכשיו משהו בתנאים ישתנה.. התנאים זה לא הקידום מבחינתי.. והסברתי לו את הנקודה.. המניפולציות האלה מוציאות אותי מדעתי ואני לא מצליחה לשמור על איזון ושקט. מצד אחד אני מרגישה לויאליות עודפת למקום העבודה ופחדים ממקום חדש מהצד האחר, מצד שני למה הלויאליות הזאת ? הרי הוא ממש לא עושה הרבה בשבילי , לפחות זו התחושת בטן שלי ודי מונע ממני לזוז. אודה לעזרתך,

התמודדות עם פחד

העלון הקרוב שיצא מחר עוסק בהתמודדות עם פחדים, אני מאמין שתמצאי שם קצה חוט. האם את רשומה ? לקבלת העלון יש לפניך הרבה עבודה עצמית לעשות - בהצלחה ! אמיר דרור

למעלה