שינוים

rodney

New member
שינוים

לנוכח תרבות הדיבור אשר מצטיירת מן הפורום החלטתי כמנהל הפורום שיש צורך בשינוים לכן כל הודעה שתוכנה כולל שפה לא נאותה יוסר לאלתר מהפורום. חבר פורום שלא יקח את הדברים לצומת ליבו ויישם אותם יסולק מהפורום זמנית עד לברור. שימו לב כי הרבה הודעות נמחקו. בתודה מראש rodney skate.co.il

תסביר לי מה זה משנה לך

אם מקללים או לא הקללות זה הדיבור היום אז מה הקטע של להעיף ילדים מהפורום בגלל קללה מסכנה ובכלל למה אכפת לך?

rodney

New member
דבר ראשון אני לא מעיף אנשים כל כך

דבר שני כן אני חושב שהקללות ממש לא במקום , זאת ממש לא מטרת הפורום אז אם אתה מדבר ככה ביום יום בעיה שלך ושיהיה לך בהצלחה בחיים אבל ממש לא כאן עוד משהו - כולכם יודעים את ההבדל בין קללות סבירות לבין מוגזמות זה אומר שאני לא יעיף או ימחוק הודעה של בן אדם שאומר שיש לו קרש בן זונה למשל..... אז הפעילו שיקול דעת....

all arounder

New member
אחי.........

שמע אני לא מבין מה רע בזה שאנשים מקללים כי נגיד מישהו מזיין לנו את השכל ושואל מזה סטייל ואיפה קוניםפ אותו!!!!!!!!!!!זה משגע את החריץ........אז מקללים.......מה רע?ככה אנשים מדברים וזאת צורת התבטאות טבעית לכלוטין.......אז תעשה טובה......תהיה רציני......

rodney

New member
תקשיב

אין שום סיבה שתקלל כי אם יש הודעה מטופשת מאוד אני יראה אותה וימחוק עם אני יהיה בבית....אז לפעמים זה לוקח זמן ועוד משהו זה שכל קללה כזאת מקפיצה את ההודעה למעלה וחבל

dopey_wizard

New member
תן לי להבין...

אתה הולך למחוק את ההודעות של המפגרים שסתם מקללים או שאתה הולך למחוק את כווול ההודעות שמשתמשים שם בקללות פשוטות כמו...: " אוף איזה שיט המשטרה הבני זונות האלה החרימו לי את הסקייט אז קניתי סקייט בן זונה של וורלד אינדסטריס..." ????? ---> דוד

xflil

New member
אתה לא קורא? הוא כתב שהוא לא יעיף

על כאלה התבטאויות כמו שאתה רשמת עכשיו

rodney

New member
לא

אבל בכל זאת זה לא מתאים ולא יפה כלפי אנשים אחרים (לדוגמת המתחילים שבאים לפה וחוטפים קללות מהיותר "מנוסים"

למעלה