שינויים

שינויים

לעשות שינוי...הגיע הזמן. מרגישה שיש צורך לשנות שוב. נחנקת במקום שאני נמצאת בו. דיברו פה על השקעה בתחזוקה ופיתוח. אז הולכת לעוד קורס בחודש הבא. עוברת דירה בקרוב לאיזור לגמרי אחר.. ואז גם מקום עבודה.. וסגנון חיים. זה מפחיד..אבל חייבת לעבור. כרגע אני גרה באיזור משפחתי כזה..בתי ספר טובים ביותר...אבל כבר אין צורך. היום הבכור מתחיל קולג'...וחיי החברה כאן על הפנים...החלטתי לשנות ולעבור לגור ליד הים. וזה מפחיד. היום אני והבן הולכים לבדוק את האיזור... השינויים מפחידים ומרגשים כאחד... מרגישה תקועה. צריכה דחיפה להמשיך הלאה...

d a n i e l s 5

New member
קחי דחיפה !

שיהיה בהצלחה ! כי כמו שאת כותבת....את כנראה זקוקה לזה . לשינוי .

תודה לשתיכן.

המחשבה הכי מוזרה: הבכור נכנס לקולג' היום. מקווה שיהיה עקבי ורציני. בעוד שנתיים הבן השני יתגייס לצבא. ואחריו הבן הצעיר ..שלוש שנים. דברתי עם הבכור. ואמרתי לו שכרגע אני כאן בשבילו...אבל שהראשון יתגייס ..לא ניראה לי שאוכל להשאר ועם כל הפחד שיש לי לחזור... ייתכן שאז אחזור..לא ניראה לי שאוכל להיות פה איתו..ואללה...השינויים הם תמיד בקצב רצחני אצלי.(פה בבית הזה כמעט כבר חמש שנים רצופות..ואללה)

faraday

New member
ממה יש לפחד

לראות את האבא של הילדים ,את עדיין כועסת הל הממסד פה ואת לא רוצה שוב להתנסות בו עצה לך ולבנך -אם הוא טוב במדעים -הוא יכול להיות עתודאי ולא להתגייס כלוחם -זה בדוק השאלה -אם הוא רוצה את זה

מיכל תסלחי לי אם אשמע בוטה...

מה הקטע שלך משעמם לך? את מדברת על דברים עתידיים שטרם נגעת בהם וכותבת אחרי כל פעולה "פוחדת" על סמך מה? טרם התנסת, ואף לא צעדת לקראת הכל בגדר תוכניות אז תרגעי וקחי את עצמך בידיים את זו שהעלת את הרעיונות לשינוי במו ידך אז למה להכניס פסימיות את החלטת שרצוי וכדאי מתוך שיקולייך אז למה מפחיד? נכון הבלתי מודע תמיד בעייתי אך אפשר לשנות גישה לחיובי אם העלת את רשימת השינויים ממקום שכאן ועכשיו לא טוב ולא מספק אז כבר יש בידך את "רע" אז ממה יש לך עוד לפחד אולי כדאי לחשוב חיובי כדי שתצרי חיובי?

טרם התנסיתי?

תגידי את רצינית? רק מתוך נסיון נובע הפחד. לפני שאת שופטת למדי את החומר. אילנה...הפחד שלי זה הנסיון שהיה לי.

קטי30

New member
POOOOOOOOOS../images/Emo24.gif

השנויים האלה "כל השינויים, גם אלה שנכספנו להם ביותר יש להם עצבת, כי אנו עוזבים מאחורינו חלק מעצמנו. עלינו למות בחיינו הנוכחיים כדי להיכנס לחיים אחרים" [אנטול פרנס ]
מתוקה
משנה מקום משנה מזל

R a c h e li

New member
לדעתי השינויי המוצלח ביותר

זה שאת תגיעי לכאן ואני לשם מבטיחה לך לתחזק את הגינה חחחחחחחחחחחח בהצלחה

זהו..ש

החלטנו דווקא פעם ראשונה בחיינו לעבור לדירה. כל חיינו גרנו על קרקע ..גינה..המון טיפול הפעם..רוצים דירה שועד בית וחברת ניהול יטפלו בבעיות. 4 וחצי שנים קצת יותר באותו הבית ואותה העיר. עכשיו הולכים לקראת מעבר בעוד שנתיים עוד אחד. אז.... יש התרגשות..מתחילים לחפש. ויש המון מה לעשות בבית שלי לפני שאשכיר אותו לאחרים...

למעלה