שינויים...

שינויים...

במהלך החיים קורים אירועים שמשנים אותנו ומלמדים משהו משמעותי שלא ידענו קודם או שלא שמנו לב אליו. מהו הדבר שקרה אצלכם??? האם הוא שינה אתכם??? לאורך זמן או לתקופה קצרה???

עולים לי לראש כל מיני סיטואציות

אשר קראו לי באמצע החיים מבלי שציפיתי וניפצו לי את כל חלומותיי. לדוגמא הראושנה - מותו של בעלי, מי חלם ואו חשב שאהיה אלמנה ועוד כ"כ צעירה בת 26 ועוד לא פחות ולא יותר עם תאומים בני 4 חודשים. אני מאמינה שהמקרה מאוד מאוד שינה אותי בכך שהייתי צריכה ללמוד להתמודד עם הכל כמעט ולבד, עם כל הכבוד למשפחתי שאוהבת, מעניקה ותומכת מאוד אבל ישנן סיטואציות שחולקים ומשתפים הכי הכי את הבעל, ופתאום להבין שאין בעל ויש 2 תינוקות לגדל. עם כל זה שתמיד הייתי בוגרת יחסית לגילי הצעיר, אני חושבת שאחרי המקרה התבגרתי הרבה יותר. ואמשיך עם הסיטואציה השניה: הפרידה מהחבר הראשון שאחרי שבעלי נפטר. אז נכון עברו כמעט שנתיים ויצא לי להכיר בחור מקסים. הכל היה אחלה (טוב לא הכל-הרוב) אבל בכל זאת היה כייף עד שהנתפץ כעבור שנה, גם שם בהתחלה כל פרידה (נפרדנו באותה השנה מס' פעמים) הייתה קשה (לי בכל אופן) ובכל פרידה שהגיעה אח"כ גיליתי על עצמי שהשד לא נורא כ"כ. ואחרי כל פרידה מתחילה התחלה חדשה. ולכן לא בוכים על חלב שנשפך ומה שלא הורג אותך - מחשל אותך. בכל דבר רע יש דבר טוב. מכל מצב רע אפשר להפיק את הטוב. ואם אתה עדיין חי - אתה רק נעשה בוגר יותר לאחר מקרה כזה או אחר. ובכל אופן אני מאוד שמחה שהכרתי כל אחד/ואחת מכם.

touti

New member
כן, עברתי כמה שינויים:)

שינוי גרר שינוי . עוד הרבה לפני שהתגרשתי. ומכל שינוי התבגרתי וצמחתי. ברור לי שהיום אני קרן שונה מקרן של לפני 15 שנה, או 10 שנים ואפילו מלפני שנה.

למעלה