שינויים בצוואר

olivera81

New member
שינויים בצוואר

שלום רב אני בת 25 ולפני כשנה התחילו לי כאבים ביד שמאל עשיתי בדיקות והיסתבר שיש לי נימול יד שמאל מידי פעם זה כאב ולפעמים לא עשיתי פיזיוטרפיה והפסקתי כי לא כאב לי יותר בימים האחרונים יש לי נורא כאבים היתכן שעם הזמן הכאב מחמיר?יכול להיות בגלל מזג האויר? מה ניתן לעשות? והאם יכול להיות שבגלל הנימול אני מרגישה מתחת לביתהשחי כאילו שיש לי משהו מידי פעם?

Spiritualized

New member
הי

אז ככה: האם יתכן שהכאב מחמיר עם הזמן? בוודאי שייתכן! אם יש פתולוגיה והיא לא מטופלת ואת ממשיכה "לייצר" אותה - היא תחמיר... האם יכול להיות בגלל מזג האויר?יכול להיות בהחלט - אבל לא בטוח... מה ניתן לעשות?כמעט כל תחום ברפואה המשלימה והקונבנציונלית נותן מענה לבעיה שאת מתארת...(פיזיותרפיה,עיסוי רפואי,דיקור,ועוד ועוד...) האם יכול להיות שבגלל הנימול את מרגישה משהו מתחת לבית שחי? יותר בכיוון ההפוך....כנראה(וזאת הערכה די גסה) שהעצב המדיאני לחוץ או מגורה והוא עצב שיוצא מאזור בית השחי עד כף היד, לכן יתכן מאוד שהנימול הוא תוצאה של לחץ על העצב... לחץ על העצב יכול להופיע מסיבות רבות כמו גידים מודלקים, תנועה לא נכונה או טריגר פוינטס... עצה חמה: אל תתעלמי! סביר להניח שהעניין לא ייפתר מעצמו....

למעלה