שינה

שינה

היי. אני פה שוב. ודווקא אנחנו בתקופה טובה - למי שלא זוכר, אנחנו חברים כבר כמעט שנתיים - ומאוגוסט חיים ביחד. היה חודש הסתגלות לא קל, אבל עברנו את זה - והשבועיים האחרונים היו כמו ירח דבש. רק מה...יש לו בעיית שינה אקוטית. הוא ישן שיה קלה מאד - וכל דבר מעיר אותו. אני אסטמטית - ובשל כך נוחרת קלות, מה שלא מאפשר לו להירדם. הוא מאד ביקש שנישן את מרבית הלילה לחוד - (יש לנו חדר אורחים כך שאין בעיה) - עכשיו - גם כשעוד לא היינו חברים היתה הבעיה הזו והיינו מבלים יחד במיטה - ומי שנרדם ראשון נשאר שם ומי שלא - הלך לחדר השני - ובבוקר היינו מתאחדים שוב. האינטימיות בינינו טובה מאד. חיי המין מצוינים - ואני יודעת שזה לא פוגע בזוגיות - אבל רוצה שישתדל, למרות שזה לא רציונלי - כי באמת קשה לו לישון. צחוק הגורל זה שלי הרבה יותר קל לישון לבד - כי הוא נוחר כמו קטר - ובגלל שנתו הקלה הוא כל הזמן משפשף רגלים במזרון ולמרות שלי אין בעיות שינה אני ממש לא נרדמת לידו... אז בעצם זו מן התיעצות לאיך להניח לזה...ואיך לתת לזה לא להפריע לקשר. ותודה מראש.

דרו

עזבי אותך מתבניות לך קל יותר לישון לבד לו קל יותר לישון לבד המקום בבית מאפשר אז למה לו בעצם? מי קבע שצריך לישון יחד? למה אתם צרכים להלחם בעצמכם ? כי כך מקובל? חיי המין מצויינים האינטימיות גם אז למה לעשות בעיה איפה שאין....

טוב האמת שאני גם

אסמטית עוד מילדות מכירה את הבעיה והיא ממש לא תמיד שם אלא במצבים או תקופות יותר קשות כמו עכשו במעברים שבין הקיץ לחורף.. מה שניצת כתבה לך ממש אחלה טוב לך ישנים מתעוררים הולכים באים העיקר שהכל מעבר הוא מתוק וטוב

כן...

ואחד הדברים שהוא הגדיר שמפחידים אותו...טוב - לא מפחידים...אלא גורמים לו למעין מתח - שאי אפשר לדעת מתי אני אנחר או אחרחר ומתי לא... האמת היא שאני חשה שיותר משהנחירות עצמן מפריעות - יש פה איזה קטע שלו בשמירה על SPACE - ומה שכן, אם אני נלחמת איתו על זה - זה יוצר יותר אנטגוניזם - וה אנלחץ ומודיע לי כמה קשה לו... ודווקא אמש למשל - כשבחלטה לא אמרתי כלום - ואפילו הלכתי לחדר השני (של האורחים - זאם אומרת זה בעצם החדר של הילדים שלו שמגיעים לפה פעם בשבועיים)לקרוא בשקט - הוא זה שמצא 11 תירוצים (בחיי - ספרתי...) לבוא ולהתיישב איתי להתכרבל קצת וכו... אני חשה - וככה חשתי כל התקופה שאנחנו יחד שזה מעין מעוז אחרון שלו...ובאמת כל כמה זמן שאני נותנת לו לישון לבד - בלי להתרעם על זה...הוא מגלה נכונות לישון יחד... חוץ מזה, מלבד חיכוכים שאני מניחה שהם נורמטיבים בחיים משותפים...אנחנו באמת בחיי זוגיות די טובה. ומי שזוכר את הסיפור מלפני שנה, אולי ניצת, אז יודע כמה קשה היה להגיע למגורים משותפים. מי שהכי מרוצה מזה שאנחנו לא ישנים כל הזמן יחד אלה שני החתולים שלי שרצים בלילה להצטרף אלי... אני יודעת שיש בינינו אהבה גדולה - ורק מקוה שהשינה לא תפגום בזה... כשהילדים שלו פה - והחדר תפוס, אז הוא תמיד מנמנם בסלון ומצטרף אלי לקראת הבוקר ( הבן הצעיר שלו מתעורר ב- 6 בבוקר לראות ערוץ הילדים). אני חושבת שאולי מה שמציק לי זה שאני חוששת שזה יפגום בעתיד...אבל אולי אלה החששות שלי...

antigone

New member
דרו... לך כל התשובות...

קודם כל מה רע בלתת בקצת ספייס אחד לשני כשחיים ביחד... אל לנו להיות מקובעים בתבניות שבסופו של דבר אנחנו קבענו אותם, והם אמורים להתאים לנו ולא ההפך!!! וכל הדברים שאינם מצב "מובן מאליו" יוצרים אצלנו איזה גירוי ... אז תהני לך ממה שיש , אל תכנסי לקטנות... דברים קטנים יכולים להרוס דברים גדולים.. וד"א אני אוהבת לישון באלכסון ולא מוכנה לוותר על זה.... (רק לפעמים...)

תקראי את אנטיגונה

אל תחששי ואין לך מה להתעסק בזה שאלה יהיו הבעיות שלך האמת שאני בדרך כלל נופלת על הנוחרים וזה באמת משהו שמשגע לי את השינה תעשו מה נעים מה נכון תזרמו לפי המצבים ואל תאבדו את היחד בגלל שינה לחוד

blonda3

New member
כשנוחרים-ישנים לחוד../images/Emo70.gif../images/Emo1.gif../images/Emo1.gif

למעלה