שינה

jesie12

New member
שינה../images/Emo199.gif

שמתי לב שהיום , אחרי ירידה של 28 קילו אני ישנה הרבה יותר טוב בעבר, הייתי מתעוררת המון בלילות, קמה עייפה סהרורית ועצבנית בעיקר אם אכלתי סמוך לשעת השינה. היום, לא משנה כמה אכלתי סמוך לשעת השינה, אני ישנה רצוף ולא מתעוררת.
איך זה אצלכן? ישנות טוב? יצאתי להליכה ואחר כך סושיייייייייייייייי

היפייפיה הנרדמת../images/Emo1.gif

אצלי עדיין אין ירידה משמעותית אבל לי לוקח זמן להירדם
מחשבות
אבל כשאני נרדמת.. אני כמו תינוק.. יכולה להיות באותו מצב כל הלילה.. בלי לזוז או שאני זזה בלי סוף, זה תלוי
עכשיו לדוגמא אני מתה לישון אבל מחזיקה את עצמי למשוך עוד קצת, לפחות עד ארץ נהדרת

IAM20072007

New member
לשמחתי אף פעם לא היו לי בעיות שינה

אני ישנה כמו תינוק , נרדמת מאוד מהר, וכך גם הילדים שלי לשמחתי. בלילה אני קמה רק לילדים אם יש צורך וחוזרת מיד למיטה. אני משתדלת תמיד להקפיד על 8 שעות שינה.

קרמבו 112

New member
גם אצלי אותו הדבר ../images/Emo24.gif../images/Emo199.gif בחיי והכי אני

שמתי לב לזה בהריונות שאני מעלה בדרך כלל מעל 15 ק"ג שזה משמעותי בשבילי כי אני קטנטונת שוקלת ביום יום שלי 48-50 ק"ג ובהחלט כל קילו אני מרגישה אותו יופי יופי גם מבחינת נשימה גמישות ואטלטיות הגוף והכי הכי מורגש בשינה בייחוד אם אני אוכלת בסמוך לשינה אז עובר עליי לילה ללא שינה עם צרבות קשיי נשימה כבדות וממש סיוט לכן בהריון הזה אני ממש מקפידה לשמור על מישקל סביר ועד עכשיו ברוך השם אני ממש מרגישה נהדר קלילה לא כבדה חייכנית עם איכות חיים טובה ....

אצלי אני ישנה מצויין כשנותנים לי לישון

אם אני מתעוררת באמצע הלילה הסיבה היא בגלל בעלי שאי אפשר לישון לידו מהנחירות אז ברגע שהוא מגיע למיטה ומתחיל לנחור הלילה שלי נגמר. אז כיום ישנים בחדרים נפרדים - 90 אחוז מהלילות אי אפשר אחרת כי הוא מתנגד לטיפול. ןבאמת בימים שאני ישנה במיטה בלעדיו אני נהנית משנת חלום כל הלילה.

לילית462

New member
את רצינית ../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

אתם ישנים בחדרים נפרדים ? בעלי ואני ישנים בשמיכות נפרדות ויש לי על כך יסורי מצפון... איך אתם מסתדרים לישון בחדרים נפרדים, זה סידור קבוע או שמידי פעם... מצטערת אני פשוט קצת המומה, אני שומעת מהרבה נשים שאומרות שהיו רוצות לישון בנפרד מהבעל שלהן כי הוא נוחר אבל אף פעם לא שמעתי על מישהי שאכן עושה את זה...

כן זה קורה כבר כמעט 3 שנים.

הוא עשה בדיקות לעניין, עבר מכון הרדמה לבדיקה הרצינית, ומאז לא מוכן להמשיך. מה שנקרא וורקוהוליק והעבודה חשובה לו יותר מחיי משפחה שנהרסים לאט לאט. אבל את יודעת גם לזה הוא לא שם לב. מעניין אם אני אתגרש ממנו עקב כך האם הוא ירגיש שפתאום שקט בבית ואין אישה וילדים........ תיכף יבואו הדמעות.

לילית462

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif נשמע קשה לאללה,

אני ממש מצטערת לשמוע. אני רוצה לספר לך על הסרט 'קליק' עם אדם סנדלר - על בחור שבגלל העבודה מאבד את המשפחה, ראינו את הסרט יחד בעלי ואני - ומאז אני מזכירה לו כל פעם. כי הרי עמוק בפנים המשפחה יותר חשובה לו מהעבודה... אני גם משתדלת לעשות כל מיני דברים כשי לעזור לו לא להתנתק לחלוטין מהמשפחה - חלק עוזר יותר חלק פחות...

IAM20072007

New member
וואו, השארת אותי גם בהלם!!!../images/Emo12.gif

ולא רוצה להשמע כמו יועצת זוגית , אבל זה ממש מוגזם לדעתי, גם בעלי נוחר , אבל אני לא רואה את עצמי ישנה בלעדיו
מקווה שתפטרו את הבעיה

לא מסוגלת לישון כשיש לי קולות ברקע

נחירות, רדיו, טלויזיה ה- הכל מעיר אותי. ולכן הנחירות שלו מאוד מאוד מפריעות לי ולמעשה גומרות לי את הלילה. אם תראו מה שאני כותבת בקומונת הסריגה תבינו שאני חצאי לילות כשהוא כן ישן איתי קמה לסרוג או מחפשת מיטה אחרת בבית להמשיך את הלילה אם אני מאוד עייפה. גם אני ראיתי את הסרט המדובר ביחד איתו ולצערי אצלנו זה לא עוזר. אפילו היועצת הזוגית שהיתה לנו התייאשה ממנו.

יעל י

New member
ממש נורא לדעתי...

לא איכות חיים במלוא מובן המילה. לא יודעת אם הייתי מוותרת על משהו כזה...בטוח יש לו משהו שמספיק חשוב לו כדי לטפל. לא רוצה כמובן להטיף או משהו כזה אבל... חיבוקים.

לילית462

New member
../images/Emo201.gif אני לא יודעת מה לכתוב - יש לי מלא עיצו

יש לי מלא עיצות, אבל אני לא חושבת שזה תפקידי או מקומי לתת לך אותם. נשמע שנורא קשה לך, וזה גם מסביר את הקושי בתהליך ההרזיה. במקצועי אני מטפלת ואני מאוד מאמינה בגישת הקרחון - שאומרת שאנחנו רואים רק 20% מהמציאות ושהעיקר חבוי תחת פני השטח. בפסיכולוגיה השאיפה היא לחשוף את הנסתר כי הוא משפיע על החיים שלנו וב ג ד ו ל. גם בהרזיה אני מאמינה שמי שיש לו בעיות עם גודל והרזיה, קושי לשמור על תזונה וכו' שזה נובע מדברים חבויים יותר או פחות מתחת לפני השטח. אני מאמינה שרק טיפול והתייחסות לנסתר/חבוי יכולה לפתוח את הדרך ולשחרר את הקשיים, ולהוביל אותנו למקום שנוכל לדאוג לעצמנו, לבריאות שלנו ולתזונה שלנו.

יומטוב5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif חיבוק גדול

אצלי אם כל המגרעות של בעלי והיו לנו שנים קשות שחשבתי על גירושים לא עלה על הפרק לעבור לחדרים נפרדים ופעם אחת פשוט הלכתי לחדר אחר אחרי 2 דקות הוא כבר היה שם בהצלחה בכל דרכיך יום טוב

למעלה