שינה.. שינה.. שינה

star78

New member
שינה.. שינה.. שינה

אבל הפעם.. שינה שלנו. האם אתן מצליחות לחזור לישון מיד אחרי שהקטן/ה חוזר לישון באמצע הלילה? ואם לא, מה אתן עושות? איך אתן מרדימות את עצמכן בחזרה? וכשהקטן/ה תופס תנומה באמצע היום, האם אתן מצליחות "לנצל" את זה ולישון גם? חלומות מתוקים
.

בהתעוררות הראשונה בלילה אני מצליחה

איכשהו, ולפעמים נשברת לי השינה......... והנה למשל היום היא התעוררה בשלוש וחצי בבוקר וגם אם אני רוצה אני לא מצליחה היא משתעלת והשינה שלה קלה מידי........ במשך היום אני משתדלת לנוח, ולפעמים תופסת תנומה של 20-30 דקות אם היא נותנת לי ואז אני "צוברת" כוח..... בכל אופן כנראה שמתרגלים מתישהו לחוסר שינה.

ציפיק2

New member
זה נורא

עד עכשיו היא הסכימה לינוק בלילה אז המשכתי לנמנם היום סירבה לינוק הייתי צריכה לקום בלילה וממש לא מצליחה להירדם פשוט שוכבת במיטה ומנסה אחרי שעה נכנסת לאיזה שינה קלה ועד שאני נרדמת צריכה לקום

מוק מוק

New member
הכרית תמיד מתקבלת בברכה

למזלי ברגע שהראש פוגש בכרית אני נרדמת מיד. בהתחלה שעוד הנקתי והיתה התרגשות מהלידה זה היה מעט יותר קשה להרדם במיוחד שתמיד היתה לי תחושה שהינה עוד רגע הוא עושה קיקי, אז חבל להרדם. באמצע היום לעיתים רחוקות הייתי נרדמת איתו. משום מה לא הייתי ממש עיפה ונצלתי את זמן השינה שלו לשיחות טלפון, סידורים בבית, מקלחת ...

אצלי זה ממש סרט רע

מרוב שהןא מתעורר הרבה אני פסיכולוגית "מפחדת" להרדם כי יודעת שהוא עוד חצי שעה יעיר אותי. אז נהיה לי קשה להרדם, גם אחרי שהוא חוזר לישון. מה עושה? שוכבת במיטה ומנסה חזק. בצהריים לא יכולה לישון לצערי.

joyly

New member
גם אצלי!!!!אני בד"כ לא כותבת פה אבל

הייתי חייבת להגיב שגם אצלי זה אותו הדבר, ובעלי בדיוק הפוך ממני : הוא רק מניח את הראש וכבר נרדם, הוא לא מטריד את עצמו במחשבות שמא הוא יתעורר עוד שניה.

annes

New member
נקודה כואבת

תלוי מאד מתי הוא מתעורר - אם הוא מתעורר בסביבות 2, אני בדר"כ כל כך עייפה שנרדמת בחזרה - מ-3 ואילך זה הימור - יש ימים שהוא קם ב3.5 או 4 והוא חוזר מיד לישון ואני שוכבת במיטה עד הבוקר ולא נרדמת (רק מקללת את עצמי). לפעמים אני מצליחה להרדם מחדש, אבל זה לפעמים יותר גרוע, כי עד שאני נרדמת זה כמעט 6, ואז איך שנכנסתי סוף סוף לשינה הוא מתעורר כבר, ואני לגמרי שיכורה....

lulyK

New member
בלילה, נרדמת מיד.

ביום, אין לי יותר מדי הזדמנויות. על השעה של שנת הבוקר אני מתקלחת ומתארגנת. די מהר אחר כך אני כבר לוקחת את ה"גדול" מהגן כדי לא להשתעמם חלילה
.

אין לי בעיה לחזור לישון תלוי בו|חרו

יש לילות קלים לי ויש לילות שקשים מבחינת השינה של בני מתעורר 8,9 פעמים כאשר הלילות קשים אני מתה לעצום את עיניי אך בני חושב שלא ובבוקר אני מתעוררת כמו סהרורית השינה הטובה שבו היא ביום והבעיה שביום איני יכולה להיכנס למיטה כי יש מטלות שצריך לעשות

a t g n

New member
בלילה אין בעיה

היא לא ממש מתעוררת. היא מסמנת שהיא רוצה לאכול ואני מניקה כמעט מתוך שינה ואז אנחנו נרדמות יחד. לפעמים היא נשארת כבר איתי במיטה ולפעמים אני מטריחה את עצמי ומניחה אותה חזרה בעריסה, אבל מיד אח"כ אני נרדמת. ביום אין לי מתי. כשהיא ישנה אז יש כביסות, כלים, טלפונים, ארוחת צהריים להכין, וכו' וב 1300אני כבר מביאה את הגדולה מהגן. מה שכן, לפעמים אחרי ארוחת הצהריים, אם הגדולה מעסיקה את עצמה והקטנה ישנה, אני מנמנמת קצת. אבל רק לפעמים.

לא מסוגלת לישון

באמצע היום והעצה הטובה של "תנצלי כל דקה שהיא ישנה ותנוחי גם" ככ מעצבנת כבר (למרות שהיא עצה טובה...) זאת למרות העייפות הטוטאלית...

למעלה