שינה עם ההורים

לאה_מ

New member
ודאי שיש דברים שיכולים להחשב

כמזיקים - ד"ר כצנלסון פרטה אותם בקטעים שצוטטו. אפשר להסכים איתה או לא להסכים איתה. יש גם דעות נוגדות, כפי שהבאתי, ואחרות. החשוב הוא, באמת, לברר את הפרטים ולעשות החלטה שמתאימה למשפחה הספציפית. אגב, אצלנו הסידור עם עומר ושירה היה לינה נפרדת באופן גורף (למעט מעט לילות של מחלה או ביעותים או צורך מיוחד אחר) ואילו עם אורי הסידור היה לינה משפחתית (על בסיס קבוע) בערך עד גיל שנתיים, ומגיל שנתיים, התחיל חלחול הדרגתי שלו למיטה שלו. היום הסידור הוא, שהוא בוחר איפה להתחיל את הלילה (לרוב זה לא במיטה שלנו), ואם במשך הלילה הוא מתעורר הוא יכול לבוא אלינו (וזה קורה ברוב הלילות). הגדולים יכולים להצטרף למיטה שלנו בתיאום ועל פי בקשה מיוחדת שלהם.

לורליי43

New member
אני מתעקשת../images/Emo13.gif

להגיד שיש דברים שמזיקים, אבל זה תלוי בבחירה שלנו אם להתייחס אליהם ככה או לא- זו אחות של התשובה- יש מגוון דעות
לדעתי השאלה היתה האם אפשר להתייחס למשהו כמזיק באופן יחסית מוחלט (כמו לא לצחצח שיניים באופן קבוע).

n i s h a

New member
תודה לאה על ההתייחסות ועל הקישורים

אנחנו מיישמים חלקית לינה משותפת עם בננו בן השנתיים, ותוהים איך לנהוג בעתיד הקרוב, כש'חבר' נוסף יתווסף למשפחה

n i s h a

New member
תודה למגיבות

כשקראתי את הקטע הרגשתי את שמתארות לילה ונועה. האמירה החד-משמעית בנוגע לנושא - צרמה לי, והעלאת הדיון כאן היתה כדי לברר האם יש אמת-אחת
שאינה ידועה לי.

זואירדן

New member
מסכימה עם אלו שאמרו שזה בעיקר

חשוב להורים (לדעתי). אצלנו זו לינה נפרדת אך ורק בגלל שאין מקום לשלושתינו במיטה, וגם מבחינתי אין כמו לישון בכיף. אני מעדיפה לקום כל שעה (בלילות הקשים לפעמים) אך עדיין להיות מסוגלת לחזור למיטתי הנוחה, ולהתכרבל בנחת מבלי להתחשב בכל תנועה שאני עושה בחיפוש אחר התנוחה המושלמת, ואז לחרוף בכיף את השעה זאת עד לזעקת "אמא!!!" הבאה
הפצפון כן ישן איתנו יחד חודשים אחרי שנולד, כי היה לי נוח להניק, ואז הוא כן עזב כי נהייה לי לא נוח כאשר למד להתהפך ולהשתולל בשנתו - הכל מתוך ההתחשבות בבן אדם אחת - אני

למעלה