שינה ביום

galigal33

New member
שינה ביום

לאילון שלי ימלאו מחר שלושה חודשים! בשבועיים האחרונים הוא סובל הרבה פחות מגזים. מילד שלא ישן כמעט בכלל במשך היום הוא הפך לילד שישן בבוקר וגם בצהריים. זה יוצא שאחרי שנת הלילה הוא ישן עו5-7 שעות במשך היום. אני שמחה מאוד כי מאז שהוא ישן ביום הוא הרבה יותר רגוע. אחות טיפת חלב אמרה לי שהוא לא צריך לישון כל כך הרבה ביום. ושתינוק ישן שעתיים שלוש במשך היום. בקיצור...להקשיב או לסנן?

ועוד איך לסנן...

כל מה שאחות מטיפת חלב אומרת לי אני מסננת . כמעט ולא מקשיבה לעיצות שלהן כי חצי מהן סליחה על הביטוי הבלות.

a t g n

New member
אם יש משהו שלמדתי בטיפת חלב

זה לסנן. אני נוקטת בשיטת ה"כן, כן, בטח. נכון...צודקת....וואללה, איך לא חשבתי על זה קודם...." ואז יוצאת משם ועושה מה שטוב לילדות שלי ולי, בבית!

../images/Emo207.gifאיך הוא נרדם?

נועה סבלה נורא מגזים ולכן היתה הרבה על הידיים ולא ישנה. לכן עכשיו, כשיש קצת הטבה בגזים - היא נורא עייפה ולא מצליחה להרדם. לפעמים אפילו לא על הידיים? אצלך זה הלך פשוט?

galigal33

New member
אצלנו היתה הטבה

רק בשבועיים האחרונים. אני יודעת שאסור אבל במשך היום אני משכיבה אותו על לישון על הבטן. הבעיה היא שבתנוחה על הבטן הוא אמנם נירדם יותר מהר אבל חייב מוצץ ואז לפעמים אני ניגשת אליו להכניס לו את המוצץ. זה ממש לא פשוט במיוחד אם הוא מאוד עייף כי אז הוא נהייה עצבני ובוכה מאוד. איזה בעאסה שאי אפשר פשוט להניח אותם ושישנו. בלילה לפעמים הוא מסכים להרדם לבד. הוא שוכב ער במיטה, מקטר מידי פעם ובסוף נרדם.

לשים מסננת באזניים

מיקה התחילה בגיל שלושה חודשים לחטוף תנומה של 20-30 דקות לאחר כל שעתיים ל ערות. דווקא אצלנו האחיות בטיפת חלב מקסימות והגיוניות, והן אמרו שכל עוד היא עירנית בשאר הזמן, זה בסדר.

אילתית 2

New member
בטח לסנן

ובלי עין הרע להנות ולנצל כל רגע שישן בשבילך....מנוחה, פינוק, סידור וכו....

lulyK

New member
לסנן.

אם אני זוכרת נכון, בגיל הזה תינוקות ישנים בננמוצע (בממוצע, כן? לא לקפוץ עלי) 15-18 שעות ביממה. אם זה מרגיע אותך, הבן שלי ישן 7 שעות במהלך היום בנוסף לשנת הלילה.

december2

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo35.gifנצל"ש- מישהי מכירה ספר-עצות

בנושא שינה של רייצ'ל וודילאב?

ניצנץ l

New member
קראתי את התגובות שלכן ואני תוהה -

אז הבת שלי ישנה פחות מדי ? אני מניחה שהדבר משתנה מילד לילד והכי חשוב שזה יתאים לו ויהיה לו כיף. בינינו, הלוואי שגם הקטנה שלי היתה ישנה יותר במהלך היום. יש לה שנת בוקר של חצי שעה - שעה ושנת צהריים של שעה-שעתיים. זהו. אבל בלילה היא ישנה 10-12 שעות (לא רצוף ... 2-3 התעוררויות).

shapir1

New member
שיישן כמה שהוא רוצה.

אני אף פעם לא הערתי את בני משינה. ובקיצור: לסנן

למעלה