שימר או פודרה מבריקה?

lady h

New member
שימר או פודרה מבריקה?

שלום לכולם! במשך כמה חודשים אני נכנסת לפורום הנהדר שלכם קוראת את הטיפים וההודעות ורציתי לציין שרובכם ממש עוזרים לי וממש מביני עניין. אני בד"כ משתמשת במייקאפ של גיורא ובפודרה השקופה שלו ואני מאוד מרוצה אבל אני רוצה ליצור מראה מבריק בפנים (עדין ויפה לא מוגזם מדי) ורציתי לשאול מה עדיף פודרה מבריקה או שימר? האם הם נותנים את אותו אפקט? מה יותר טבעי? מה יותר קל לשימוש? אשמח לעצות ולתשובות מכם.

Made in ISRAEL

New member
שימר

פודרה מבריקה עוד לא ניסיתי אבל אני חושבת שזה יותר מתפזר ופחות נוח כשאת רוצה לשים את הפודרה באיזור מזויים בפנים. אני משתמשת בשימר של איל-מקיאג' בגוון לבן - ורוד ואני מאוד מרוצה ממנו! :) מקווה שעזרתי

lady h

New member
מה לשימר

יש גוונים? אין שימר מבריק וזהו? אני לא רוצה מראה צבעוני. אני פשוט רוצה מראה טבעי מבריק. איך משתמשים בו בכלל? ואיפה מורחים אותו?

yottami

New member
תקני את ה-MOONGLOW של איל

מקיאג' זה הגוון הטבעי הכי יפה שלהם....ושימי ממנו טיפה על עצם הלחי קצה האף קצה הסנטר וכו...אם נתקלת בבעיה יש לפנות אלי.לשירותיך יותם

אני דווקא קניתי את הלבן שלהם איך הו

הוא לדעתך? ואיפה אפשר עוד לשים אותו חוץ מעצם הרקה?

yottami

New member
הלבן גם מעלף..את יכולה גם על עצם ..

הגבה....ורוצה לשמוע על עוד שלוב מדהים שבטעות יצא לי?.......אז כך...יש לי גם את הלבן של איל מקיאג' וגם את הטבעי . כאשר אנ י יוצא למועדונים אני אוהב להיות מבריק ושזוף אז אני המון משתמש בשימרים כאמור על עצם הגבה וכו...ופעם אחת פשוט היה נראה לי שההברקה של השימר הטבעי לא מספיק בולטת אז ידעתי שאם אני אשים את הלבן זה יהיה טומאץ' בוהק ולבן אז עשיתי כך:...שמתי את השימר הטבעי כרגיל עצם הלחי הגבה סנטר אף...ומעל "זרקתי" טיפה מהשימר הלבן ובכך הוא לא יצא דומיננטי מידי וזה יצא מראה מעלף ומדהים וכל זה כולל הצללות לשיזוף וכו'(לא לשכוח)....אז תנסי ותראי אם את אוהבת את זה....יותם

למעלה