יופי אני מתה לפיפי וקופאת מקור. יש לך רעיון?
A Andy Friese New member 30/1/13 #55 פתחתי את הערוץ. יש שם תוכנית ראיונות של קהילת יוצאי עיראק. פספסתי או שזה אחרי זה?
י ילד רע ומר New member 30/1/13 #69 זה היה באותה תכנית על הרגלי האוננות של וויש. זה נקרא - "ישפרוצים - ואוננות עם חפצי יודאייקה. מעולמה של וויש" סדרה מקסימה.
זה היה באותה תכנית על הרגלי האוננות של וויש. זה נקרא - "ישפרוצים - ואוננות עם חפצי יודאייקה. מעולמה של וויש" סדרה מקסימה.
מ מכופף ונועץ New member 30/1/13 #74 מתי? מתי? אני מקווה שזה לא בשני בתשע. כי שני בתשע אני עם "אוננות ופסיכוזה למתקדמים - בהנחיית עירום של לילוש"
מתי? מתי? אני מקווה שזה לא בשני בתשע. כי שני בתשע אני עם "אוננות ופסיכוזה למתקדמים - בהנחיית עירום של לילוש"
י ילד רע ומר New member 30/1/13 #78 אל תדאג. אנדי מקליט לנו. כי יש בערוץ הרגועות סרט על אוננות בעזרת סברס בהנחיית פומה.
W wish2 New member 31/1/13 #111 הלו הלו אותי רצחו אתמול. בדמי ימיי. פירסמו מודעת אבל ואפילו לא טרחו לכתוב על פועלי ותרומתי לחברה. ראסטלין, לטיפולך המהיר אודה. בפעם הבאה אני רוצה את זה מושקע יותר. ואני רוצה לקבור איתי את איתמר.
הלו הלו אותי רצחו אתמול. בדמי ימיי. פירסמו מודעת אבל ואפילו לא טרחו לכתוב על פועלי ותרומתי לחברה. ראסטלין, לטיפולך המהיר אודה. בפעם הבאה אני רוצה את זה מושקע יותר. ואני רוצה לקבור איתי את איתמר.
A Andy Friese New member 30/1/13 #79 אוקיי עכשיו יש קליפ עם כמה אתיופים מרקדים. אלא אם כן תהיה תפנית חדה בעלילה, לא נראה לי שזו אותה תוכנית
אוקיי עכשיו יש קליפ עם כמה אתיופים מרקדים. אלא אם כן תהיה תפנית חדה בעלילה, לא נראה לי שזו אותה תוכנית