זה שתיים אבל טובות
W wish2 New member 30/1/13 #9 חכה בסבלנות קראקוב אני מסיימת עם עידו ובאה להציק לך. תעלה כסות קשוחה. זה לא יהיה נעים.
W wish2 New member 30/1/13 #8 אני לא אוכלת כוס עידו היה לך ספק בכלל??? תענה לי ואז נמשיך. אני נראית לך מלקקת דובדבנים???? דוחפת חפצים???? נושכת פיטמות???? גומרת מאורגזמות לגיל הרך????. תענה.
אני לא אוכלת כוס עידו היה לך ספק בכלל??? תענה לי ואז נמשיך. אני נראית לך מלקקת דובדבנים???? דוחפת חפצים???? נושכת פיטמות???? גומרת מאורגזמות לגיל הרך????. תענה.
W wish2 New member 30/1/13 #16 תראי אין ספק שאת מקרבת אותי לאחיותיי הנשים כל יום בעוד פסיעה. ואין ספק שגם אני מידי פעם חושבת על הציצי המהמם והנעים שלך. ואין ספק שאת מאתגרת אותי אינטלקטואלית ומצחיקה אותי עד דמעות. ואין שמץ של ספק שהעשרת לי את עולם הפורנו.בזוועות!!! טוב תאכלס אני אישה תעני את קודם. היית אוכלת לי?
תראי אין ספק שאת מקרבת אותי לאחיותיי הנשים כל יום בעוד פסיעה. ואין ספק שגם אני מידי פעם חושבת על הציצי המהמם והנעים שלך. ואין ספק שאת מאתגרת אותי אינטלקטואלית ומצחיקה אותי עד דמעות. ואין שמץ של ספק שהעשרת לי את עולם הפורנו.בזוועות!!! טוב תאכלס אני אישה תעני את קודם. היית אוכלת לי?
מ מכופף ונועץ New member 30/1/13 #22 אני גם מת לבדוק לילוש הנה לך עוד משהו שיש לנו במשותף. אנחנו מתאימים!!!!!
W wish2 New member 30/1/13 #27 התקלחתי היום ועניתי למישהו הטלפון נרטב לי ומאז הטאץ שלו לא עובד. חושבת שהוא צריך לשאת בעלות?
W wish2 New member 30/1/13 #30 אני רוצה שנשלים ליאור אני מרגישה שאישה כוחנית ומקצועית כמוני מאיימת עליך קצת. להקטין את עצמי?
ל ליאור243 New member 30/1/13 #38 פחחחחחחחחחחחחחחחחח אלק כוחנית...כולה הרגת דג קרב בקערת סלט. אין לך מה להקטין את עצמך..אין מאיפה כבר
W wish2 New member 30/1/13 #40 הוא עדיין חי חי חי. לצלם לך? הוא רטוב ומגורה. כמו בסרטים של לילוש. רוצה?