שימי כנסס

יעריתתתתת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אוהב אותך חיים שלי

../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifשימי, כנסס

זה
נ
כ
ו
ן
!!!!
ה
י
א
א
ו
ה
ב
ת
א
ו
ת
ך
!!!!
א
ת
ה
ה
ח
י
י
ם
ש
ל
ה
!!!!

חארם היא אוהבת אותו מרבון

איזה אהבה פורחת ינעל העולםםםםםם שימי ויערית חולה עליכם אחלה זוג אתםםםםםםםם הקנאים ימותווווווווווו פיאוווווווו בפפון של יערית

אוחחחח מתוקים שלי!!!

איזה זוג מושלם הם נכון?! נכון התמונה עם הלב והאדום יפה?! נכון מי שעשה אותה כישרוני?! נכון ששימי ויערית מתים על מי שעשה להם את התמונה?! נכון אתם מתים שאני אעשה לכם עוד?! נכון שמי שעשתה לכם ת'תמונה תוזמן לחתונה שלכם(בע"ה) ותשב בשולחן הכי קרוב אליכם ותרקוד איתכם עד שתחזרו לבית מלון לעשות ^*@^&^@@@%?! ונכוןןןן שאתםםםםםםםםםםםםםםםםם חוליםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם עלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי מואהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה לזוגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג היפההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שליייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
חולה חולה חולה חולה עליכם....ושימי לא משנה מאמי שניתקו לכם בעבודה את האינטרנט...זה כי ה ם ראו שאתה בוהה בשידורים משם!חחח.... למה שימותו הקנאים?! ההפך...שיזכו לאריחות ימים ויזכו לסבול שנים רבות על כך שהם לא זכו למה שהזוג המושלם שלי זכה ויזכה לו בעתיד! אז לקנאים שבכם Zובי עליכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם(התאהבתי במילה זובי....יערית תשאילי לי ת'ניק..חחחח) בברכת תעשו עוד תמונה יפה עם נשיקה יפה כדי שנוכל לעצב לכם הזמנה לחתונה כבר(שימי קנית כבר טבעת לא?) מאיוששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש נ.ב. שימי תגדל ת'שיער עד לחופה...חסר לך אתה בא עם השיער ככה!!

עצרו הכלללללללללללל וכנסו

הינה ההוכחה לכך שאני יערית ושימי שלישיית שוקולד מסטיק מנטה או בשפה שאני מבין שלישיית דסטניז צ'יילד .... מהתמונה ניתן להבין : 1. אני ממשש את גבה של יערית בגלל השיער .... אצל הגרוזינים נגיעה בגב שעיר זה אות האהבה ..... 2. שימי לא אוהב תקטע שסיפרתי לו באוזן שהחלק הקשה בכיס שלי זה לא הפלאפון זה משהו אחר ... 3. יערית שמעה את מה שאמרתי לשימי באוזן ודפקה לי שמוחטה רטובה וירוקה עם מלא ליחה לעיין , בגלל זה אני עם עין סגורה ... 4. לצערי שימי העדיף את יערית על פני .....בגלל שהריח על עורי החלק את השמפו של הכלבה של יערית בונדי ... 5. שימי זה לא היה השמפו שהריח עליי מסריח זה היה פשוט הרייח הטיבעי .. 6. סתכלו על 7 7. סתכלו עדיין על 7 נכון היא כוסית ??? 8. משעמם לי אחושרמוטה 9. שימי פזית מפספוסים חולה עלייך ... 10 . אצבעות לי יש .... לכל מקום נידחפות הםםםםםםםםםםם .... 11. יעירת אני אוהב אותך ..... שבוע טובבבבבבבבבבבבבבבבבבב

ווואאי וואאייי חיממתם לי את הלב ../images/Emo13.gif

דני אקסטרים הרגת אותי עם התגובה שלך חחחחחחחחח כפרה עליך גם אתה דדי קרטיב כפרה עליך ועל כל האייקונים שלך תהיה בריא מירי יא פפון...חחחחחחח פייאו בפפון של יערית חחח כפרה עלייך ועל כל הפפונים שאת אומרת שלומי אתה אחי אתה תמיד תהיה בסביבה מאי כפרה עלייך את ורק את הכנת את התמונה עם הלב האדום וכן אני מחכה לעוד ולא ידעתי שאת מדיום שחוזה את העתיד מתי החתונה וכמה ילדים ובלה בלה בלה מאי מווווווואההההההה עלייך אני חולה עלייך!! יניב יא נשנש הרגת אותי חחחחחחחחח וואלה חשבתי זה הפלאפון שלך
אורטל וונדר ליידי כפרה עלייך למות עלייך ולינור אוי אוי אוי כפרה עליה...סעמק ברחה לי בלי להגיד שלום...חייבת לי שלום ולא מעניין אותי וכמובן יערית החצי השני של ליבי אוהב אותךךךך!!

חחחחחחחחחחחח מתה עליכםםםםםםםם

וואי אתם מצחיקולים רצח חחחחחחחחחחח תודה על כל הברכות ואני אספר לכם משהו קטן באוקטובר זה קורה!!! ההמשך בפרק הבא :p אוהבת אתכם ותודה על כל הפירגון

|שמי ויערית ../images/Emo9.gif

זה ממני אלייכם :) (/__\) (=´.´=) (")_(") ש
י
מ
י
ו (/__\) (=´.´=) (")_(") י
ע
ר
י
ת
=========> (/__\) (=´.´=) (")_(") אהבה לנצח
שה' ישמור על אהבתכם לנצח!! שלכם חן מהמר שלא מוותר