שימי והחברה שלו

SHMI51

New member
שימי והחברה שלו

תודה רבה לכולם על הפירגון שאתם נותנים לנו בחדר ל המבוגרים תמשיכו ככה אתם ניפלאים תמשיכו לשלוח תמונות למייל [email protected] ונחזור אליכם עם תשובות מבטיחים אבל רק בחורות או זוגות בלבד ורציניים!!! במהלך השידור קשה לנו גם להיות מרוכזים בסקס וגם להיות איתכם אנה גלו הבנה ולכול אלו שמקללים ומנבלים את הפה אצלנו זה לא המקום אז בבקשה תחסחו לי את הצורך להוציא אתכם מהחדר כי סך הכול באנו להנות ואנחנו עושים את זה בשביל הכיף שלכם ושלנו ולא ניתן לכמה שובבים להרוס את החגיגה אנחנו נישתדל לתת מופע בכול יום ואתם תישתדלו לפרגן ולדרג בהתאם. שיהיה לכולנו חג שמח וכשר וניתראה אצלנו בבלוג של אני והחברה שלי.

amazingk

New member
לשימי ולחברתו באהבה

אנחנו מאוד שמחים שיש סוף סוף בלוג איכותי במבוגרים - (חוץ מהבלוג שלנו כמובן) חחחחחח כייף לנו לצפות בכם זה שינוי מרענן בשבילנו להיות צופים ולא רק על תקן "משדרים" מאחלים לכם שתזכו בתחרות - מגיע לכם - ושתשמרו על הרמה בבלוג - ללא קללות וגידופים כי אנחנו די התייאשנו - עשינו זאת בשביל הכייף שלנו ושל המשתתפים ולא יכולנו להנות כשכל רגע היה צריף להעיף מקלל אחר מהחדר - אז אנחנו מפרגנים לכם בגדול ונתמוך בכם בדירוג כל ערב אוהבים אתכם

למעלה