שימו ../images/Emo23.gif
אתמול הייתי בבלאק אנד בורגר בסינמה סיטי. בעמודים קודמים היה רשום שהצ'יפס מבושל בצ'יפסר מיוחד. ממש לא נכון!!! שאלתי את המלצרית והיא אמרה שהצ'יפס מטוגן בשמן שמטגנים בו גם שניצלים, וכך גם התפוחי אדמה. לכן הסתפקתי בסלט... כמוב שזה לא הפריע לי לחייך בכל ביס וביס
דבר נוסף, שאלתי אותה איזה מהקינוחים אני יכולה לאכול. היא אמרה שבקרם בורלה אין קמח בכלל ואפשר לאכול בכיף. כשהגיע הקרם בורלה הוא היה מסודר: קרם בורלה, תחתית שוקולד, קרם בורלה, תחתית שוקולד. שטעמתי את התחתית שוקולד הרגשתי שיש בו קמח.. לא יודעת איך. שאלתי את המלצרית והיא ענתה שאין בזה קמח בכלל. בקשתי לשאול את הטבחים. ומה התגלה?!? בתחתית שוקולד יש קמח! אז תזהרו, ותשאלו ספציפית מה יש בכל מנה. חייבת לציין שמנה ראשונה הזמנתי חצילים עם טחינה (נ"ג) וכאשר באה המנה החצילים היו על פוקצ'ה. אז שוב... תשאלו טוב טוב ממה המנה מורכבת. הכל כולל הכל. שיהיה שבוע מקסים. רוני
אתמול הייתי בבלאק אנד בורגר בסינמה סיטי. בעמודים קודמים היה רשום שהצ'יפס מבושל בצ'יפסר מיוחד. ממש לא נכון!!! שאלתי את המלצרית והיא אמרה שהצ'יפס מטוגן בשמן שמטגנים בו גם שניצלים, וכך גם התפוחי אדמה. לכן הסתפקתי בסלט... כמוב שזה לא הפריע לי לחייך בכל ביס וביס