שימו

רונולה

New member
שימו ../images/Emo23.gif

אתמול הייתי בבלאק אנד בורגר בסינמה סיטי. בעמודים קודמים היה רשום שהצ'יפס מבושל בצ'יפסר מיוחד. ממש לא נכון!!! שאלתי את המלצרית והיא אמרה שהצ'יפס מטוגן בשמן שמטגנים בו גם שניצלים, וכך גם התפוחי אדמה. לכן הסתפקתי בסלט... כמוב שזה לא הפריע לי לחייך בכל ביס וביס :) דבר נוסף, שאלתי אותה איזה מהקינוחים אני יכולה לאכול. היא אמרה שבקרם בורלה אין קמח בכלל ואפשר לאכול בכיף. כשהגיע הקרם בורלה הוא היה מסודר: קרם בורלה, תחתית שוקולד, קרם בורלה, תחתית שוקולד. שטעמתי את התחתית שוקולד הרגשתי שיש בו קמח.. לא יודעת איך. שאלתי את המלצרית והיא ענתה שאין בזה קמח בכלל. בקשתי לשאול את הטבחים. ומה התגלה?!? בתחתית שוקולד יש קמח! אז תזהרו, ותשאלו ספציפית מה יש בכל מנה. חייבת לציין שמנה ראשונה הזמנתי חצילים עם טחינה (נ"ג) וכאשר באה המנה החצילים היו על פוקצ'ה. אז שוב... תשאלו טוב טוב ממה המנה מורכבת. הכל כולל הכל. שיהיה שבוע מקסים. רוני

leale1

New member
כל פעם יש שם תשובה אחרת

זה כל כך מדאיג, בדפי הפורום הקודמים נשאלה אותה שאלה לגבי הצ'יפס ונאמר בוודאות שהוא מטוגן בצ'יפסר מיוחד. זה חשוד ומדאיג שכל פעם יש תשובה אחרת ........ נראה לי שהמלצרים הם לא הכתובת הנכונה לשאול שאלות כה גורליות עבור צליאקים ויש כאלה שמתעצלים לבדוק ועונים מה שבא להם ..... איך אפשר לסמוך כך על תשובות כה מנוגדות וכה מכריעות ?

המלצרית עשתה קילומטרים רבים בגללנו

כי היא הלכה לבדוק. מבחינתי - תשובתה השלילית - למרות האכזבה מספקת. אפילו אי וודאות מבחינתי - זה מחוץ לתחום. אז כן צריך לשאול כל פעם.... למרות התכתובת הרבה בפורומים בנושא.

leale1

New member
אין ספק

אני לא לוקחת שום צ'אנס ושואלת תמיד וכל פעם מחדש. האכזבה היא שבאותו מקום אומרים לאנשים שונים - דברים שונים ....... זה מדאיג ....... ולא מלצרית זו או אחרת ....... עצם העובדה שאין תשובה אחת ברורה לגבי מקום מסויים.

למעלה