היום בשעה 17:30, בערוץ VH1 משדרים את "הלהיטים הגדולים - שאניה טווין". (אני בטוחה שכבר כולנו ראינו את זה, אבל שיהיה...). ד"א הרגע שמעתי לראשונה בחיי את what made you say that... וזה שיר ממש נחמד. חבל שלא שמעתי אותו ממזמן...
הוא אחד שירים היותר חמודים שלה Dance with the one that.... פשוט דוחה בכלל, האלבום הזה הרבה פחות מוצלח מאשר האלבומים שבהם היא ממש רשמה את השירים שהיא שרה (!) גם מבחינת מכירות וגם השירים...חלקם די זוועתיים... אנשים... *שאלה איך אני מדגישה מילים בתוך הודעה?
אוף רציתי כל כך לראות את זה, אחרי חודשים של ציפיות ובדיוק שאני מדפדף לי בשלט ראיתי שכתוב "הלהיטים הגדולים: שאניה טווין", וזה היה בשעה 17:59 (ככה היה כתוב מתחת) וזה כאילו משודר אבל זה נגמר (מישהו מבין אותי
) וכל כך התבאסתי! מישהו יודע איזה קליפים היו כי אני ממש רציתי לראות קליפים מ"האישה שבי" ו "בוא לכן".
הם לא שמו קליפים מthe woman in me (והפעם גם לא שמו מshania twain). אוףףף! אני רוצה לראות קליפים מthe woman in me (ראיתי פעם אחת כשהיה "יום שאניה טווין")!! איזה רעים אלה מVH1... אוף איתם! ד"א אבא שלי אמר שהיא מאוד חמודה (דהה) ואמא שלי כבר מזהה אותה בלי שאני אגיד. מישהו כאן אמר שdance with the one דוחה...? או שדמיינתי?
"האישה שבי" במיוחד "איזה מיטה המגפיים שלך היו מתחת" (משהו כזה
) חחח מה שיוצא דופן אצלי מרובכם זה שאצלי זה הפוך, אמא שלי שפשוט אוהבת קאנטרי גרמה לי להכיר אותה וגם את פיית היל ,גארת' ברוקס וטובי קיית' וטים מגרו (טוב הבנתם) אבל מכולם אני הכי אוהב את שאניה, פשוט אין שיר שלה שאני לא אוהב (יש פחות אוהב)
דווקא אני ואמא שלי מנוגדות מאוד בעניין הזה. אני לא אגיד שהיא שונאת את שאניה, אולי היא אפילו "קצת אוהבת את השירים שלה", אבל לא יותר מזה. הניגוד היותר רציני זה עם מדונה, אבל זה לא קשור עכשיו...
הזכרת לי את הפעם הראשונה שראיתי את הקליפ של wbhybbu (וישר התאהבתי בו)! (ובעוד כמה מthe woman in me). ולא עבר זמן רב עד שהשגתי את הדיסק...
שלום, קוראים לי גל, אני מניחה (סתם זורקת ניחוש פרוע) שקוראים לך יסמין וכן, בהחלט אמרתי שהוא דוחה ולא רק השיר גם הקליפ לדעתי היא נראית שם נורא אבל זאת רק דעתי בכלל מכל האלבום הזה יש שירים מעטים שאני אוהבת