שימו

s h e e p i t

New member
שימו ../images/Emo23.gif

אנחנו כבר ממש ממש קרובים לטיול ... והעיקר שהחופש התחיל =) זה הכי חשוב... אפילו שיש מלא שעורים

מ ו ר ע ל

New member
החופש עוד לא התחיל!!!

יש אנשים שלומדים ביום שישי!!! בכל אופן חוץ ממחר יש לי עוד מרוץ הלפיד על הראש שמתקיים ביום ראשון בערב, ערב לפני הטיול...! מקווה שלא יירד גשם עד אז כי לא כייף לרוץ בגשם! אבל היום ירד מלא גשם וזה דווקא פנאן! נסעתי לבי"ס עם אוטו ויש המון מים על הכביש זה משהו מטורף! והגשם גם לא הספיק לרדת לשנייה...

s h e e p i t

New member
מממ...ואללה =\

לא נורא... חפיף ... יום שישי זה יום קצר... אני מאוד מקווה שלא ירד גשם עד אז זה לא כיף טיול בגשם.. אפילו שאנחנו בדרום ובהצלחה

just stav

New member
מה רע בלרוץ בגשם?

אני למשל רצתי היום לבצפר בגשם. מסתבר שהדרך מצומת דרור לבצפר לא כל כך קצרה כמו שהיא ניראת. בעיקר כשקר ורטוב, המטריה שבורה ואת עומדת לאחר לשיעור... ככה זה כשמתחילים ללמוד ב-12:30. לפחות עכשיו המורות מעריכות אותי יותר, כי הגעתי לשיעור. וחוץ מזה, סתם בשביל להתלהב מהציונים היחידים שלי שהם לא נכשל בזמן האחרון: קיבלתי 95 במבחן באזרחות! ו-95 בעבודה בקולנוע! יאי לי
יום טוב לכולם Love סתו

THE sky angel

New member
גמאני גאונית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

87 בתקשורת, ו88 בתנ"ך!! (שניהם אחרי נכשל...:) ועוד מעט בגרות מועד ב' בהסטוריה... חיחי זה אומר שאחרי חנוכה לא תראו אותי פה הרבה.. :)

THE sky angel

New member
חחחח דווקא לא..

חחחח עם כמה שזה לא נשמע נכון, אמא שלי הייתה מופרעת, ואבא שלי היה בים... if you know what i meAn :) טלטולית אני מתגעגעת אלייך..! :(

taltoolit

New member
חחחחחחחחחח היה ביםםםםם

אייי איייייי "הכרישים" של פעם... חחחחחחחחחחחחחחחח מורקי אני מקדישה לך פזמון של שיר נורא נורא ידוע ומפורסם: " עונה מעונה אני מאוהב, מושב מנצנץ לו בשביל החלב, את לי החלום את כוכב הצפון מעונההההההההה........

THE sky angel

New member
חחחחחח חמודית שליייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלי איפה את
אני מתגעגעת אלייך ואת לא משמיעה קולות חיים... אני מפחדת..
i love you honey!!! אוףף האייקונים הפסיקו לעבוד.. טוב לא נורא.. :) אוהבת אותךךךך!!

taltoolit

New member
אנשים יש לנו פה ממציאנית על!!!!!

היא לא המציאה את הגלגל וגם לא את המגל!!! היא לא המציאה את הטמפון! וגם לא את הטלפון!!!!!! היא מציאה את המצאת ה121!!!!!!!!!!! אני מדברת על היחידה ועל האחת!!!!!! מורקי לייבוביץ'!11!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח ממציאת העללללל!!!!! המציאה את: (היא כבר תגלה :)

THE sky angel

New member
חחחח אז אחרי בדיקות מעבדה

נרחבות כדי לבדוק הכל הנה הממצאים- בכדי לחסוך בנייר למדפסת(כי הייתי צריכה להדפיס הרבה דברים) המצאתי את השיטה הבאה- לוקחים דפדפת ריקה, (שהיא בלי שורות או משבצות, חלקה כאילו), מפרקים אותה לגורמים, שמים במדפסת, ומדפיסים! יוצא משו משובח ביותר, ואף חוסך בעלות הנייר! אחח אין אין עליי... אני
(הוא נראה כמו איינשטיין לא?) הבא!

s h e e p i t

New member
זונה ! =)

סתם...כל הכבוד... באמת חבל שהציונים שלי לא כאלה אפילו במקצוע אחד... =\

RMXXX

New member
אם יהיה גשם הוא ידחה שוב...

בגלל זה גם הוא נדחה בפעם הראשונה... רגע אבל גם אנחנו לומדים בימי שישי ומחר יש לנו חופש כבר, אתה בטוח שאתה לומד?

למעלה