שימו

lali37

New member
לא!!!!

זה לא טיפשי בגלל כל הסיבות שאמרנו לך עד עכשו!!!! גם הבנים רוצים פרטיות!!!!!

כלל וכלל לא טיפשי, מה רצית

שיהיה מאהל אחד לבנים ולבנות? תאמיני לי את מי שתרצי לחפש תמצאי עוד ביום הראשון.

את לא מבינה?

תגידי לי, לא קראת את מה שהסברתי לך?? את לא מבינה שאמרתי לא למאהל ביחד?? (של בנים ובנות)

beckham17

New member
החלטה נבונה...

וכל זאת בדרך להפרדה מוחלטת של המחנות!!! בקשר לנושא שהעלית, את רוצה להגיד לי שאת בעד שהבנים ישנו יחד עם הבנות??? השתגעת? מה את חושבת שזה, תנועה חילונית???

הפרדה מוחלטת?????

מחנה בנים, מחנה בנות??? קצת הגזמנו, לפי דעתי הפרדת מאהלים זה מצוין, ומספיק. יש כאלה שלהם לא, אבל זה לא אומר שזה כולם כי אותו חלק הם בהחלט מיעוט. או שהוא הולך ומצטבר ואז זה... בכל מקרה, למי התכוונת ? מי בעד שינה של בנים, בנות יחד??? - עוד לא הבנTTTTT-

beckham17

New member
כן! הפרדה מוחלטת!

כשזה לא עומד בתחום ההלכה אפילו לא קצת! כשמכל מחנה סיירים (כמעט) יוצא זוג שמקיים יחסי מין! כשבכל מחנה סיירים (כמעט) יש הצעת נישואין! הפתרון היחידי הוא: הפרדה מוחלטת!!! הפרדת המאהלים לא עוזרת כי: 1. הבנים תמיד ימצאו את דרכם למאהל בנות. 2. הבנות תמיד ימצאו את דרכן למאהל בנים. 3. יחסי מין בד"כ מתקיימים במחנות "מאחורי השיחים"... 4. הצעות נישואין יקרו דווקא לעייני לפחות 2 עדים... וזה קורה! 5. איסור נגיעה, ככל הידוע לי, תקף גם במאהל המשותף, וכך גם הרבה הלכות אחרות! כמו שאמרתי, זהו שלב בדרך להפרדה המוחלטת! כל הכבוד לבני עקיבא על האומץ! ומה שלא הבנת, זה ששאלתי את מחברת ההודעה (שמה פס) אם היא התכוונה שהיא נגד הפרדה בכלל, כלומר אם היא בעד שהבנים והבנות יישנו באותו מקום. ועל זה עניתי שאנחנו לא תנועת נוער חילונית!!!

מה אני כבר יכולה להגיד

אתה צודק ונוכחתי לדעת זאת שנה שעברה... זה זוועה מה שהולך שם, אז אתה בעצם אומר שהכי טוב שבני עקיבא תהיה תנועה נפרדת, בנים, בנות. או שלא הבנתי אותך?!

lali37

New member
לא תנועה נפרדת

רק מחנות נפרדים... איך אני בתור דוברת?! מה עם העלאה בשכר?!

beckham17

New member
את טובה, ילדה!!!

אכן לא דיברתי על חברה נפרדת... רק על דבר קטן כ"כ, דבר שקרוי מחנה קיץ!!!

lali37

New member
זה לא מה שהיא התכוונה

היא התכונה שלדעתה צריך להשאיר את זה מאהל בנות ומאהל כללי שבו ישנים הבנים ולא הפרדה גם של הבנים... נראה לי...

tamarhp

New member
צודק

אבל הבעיה היא שהמחנה הוא לא ההזדמנות היחידה שבנים ובנות נפגשים, זו עדיין תנועה מעורבת. צריך להחליט מה המטרות של בנ"ע...

lali37

New member
כן אבל בעיקרון

רב הדברים קורים במחנות... ביום יום זה פחות גרוע...

beckham17

New member
אני לא מאמין שזה האידיאל שלנו...

תנועה נפרדת... חברה נפרדת... למה זה האידיאל? אבל סכנת נפשות כזאת כמו מחנה, שאותה גם אין איך לפתור, אין ספק צריך למנוע!!!

beckham17

New member
לא!!!

זה לא האידיאל באף חברה!!! במיוחד בחברה הדתית לאומית, שיודעת לצרף בין תורה לעבודה!

בטח שכן!

אצל החרדים - אין דבר כזה בנים-בנות ביחד! בי"ס לבנות, בי"ס לבנים. עזרא - בנות ובנים בנפרד (בעצם, אין לי מושג לאיזה חברה זה שייך, אבל לא חשוב..) וכל מיני דברים. שום דבר לא ביחד! אז אמרתי, שבחברה שלנו - האידיאל הזה של חברה נפרדת לא קיים, אבל יש חברות שזה כן קיים! 'בנתוש?

למעלה