שימו

מאיושית

New member
שימו ../images/Emo23.gif

אני רוצה להביא לידיעתכם נושא מאוד חשוב לפי דעתי. מחר יתקיים יום התרמה לעמותת "עזר מציון", התרמה של כסף ושל דם. עמותת "עזר מציון" היא זו העוזרת לממן את בדיקות ההתאמה של חולי לוקמיה הזקוקים להשתלת מח עצם לבין התורמים, הבדיקות האלה הן מאוד יקרות ולכן כל תרומת כסף היא בבחינת הצלת חיים. בנוסף- יש אפשרות לתת דם (ממש מעט- כמו בבדיקת דם פשוטה) על מנת להיכנס למאגר הבינלאומי . כל הדם במאגר זה נבדק להתאמה עם חולי לוקמיה הזקוקים להשתלת מח עצם, במקרה ויש התאמה אותו אדם מתבקש לתרום מח עצם- על מנת להציל חיים. ומשהו קצת אישי- חברה שלי מהישוב, חלתה בשנית בלוקמיה, אולם הפעם היא זקוקה להשתלת מח עצם, אני ממליצה לכולם ללכת מחר ולתת דם למטרה נעלה זו. ובמקרה ואתם מחפשים את הקשר התנועתי- לירון הדריכה בתנועה במשך שנים ,ותמיד היתה מאוד פעילה, יכול להיות שחלקכם מכירים אותה
אני הולכת מחר להיבדק, אפשר להיבדק מעל גיל 17 עם אישור הורים, יש נקודות התרמה בכל הארץ. אני מצרפת את הפלייר שבו מפורטות נקודות ההתרמה, הפלייר הזה הוא פלייר שמשפחתה של לירון מפיצה כרגע במועצה, אני אשמח אם תביאו את הנושא לידיעת הקרובים לכם.

hadasbaril

New member
אני חשבתי ללכת....

אם יש שביתה אמא תקפיץ אם לא אני אמצע דרך. זה נראה לי ממש חשוב. וזה גם פחות כואב מתרומת דם. אז בבדיקה לא נתנו לי....

קשתונה

New member
אם תוכלי להעלות שוב את הקובץ

כי זה לא עולה..לא לי לפחות...ומכיוון שאת 17 כבר עברתי אני מאוד אשמח לעשות את זה...

מאיושית

New member
הקובץ../images/Emo26.gif

הוא מוכן לעלות אך ורק בתור קובץ וורד, אז אני מקווה שתסתדרו עם זה

למעלה