אופסי על השתיים
P p r e t t y g i r l New member 14/1/03 #25 ניק מחבק את אבא חשבתם מישהו אחר ,הא?!,תודו. זה ממעריב לנוער
P p r e t t y g i r l New member 14/1/03 #35 אה,כאן למי שאין יס, ולא ראה,פה זה בג´יי לנו, אחריי הופעה מלאה באנרגיות, ניק בא לספה, עמד עלייה, וצרח משהו.
אה,כאן למי שאין יס, ולא ראה,פה זה בג´יי לנו, אחריי הופעה מלאה באנרגיות, ניק בא לספה, עמד עלייה, וצרח משהו.
P p r e t t y g i r l New member 14/1/03 #46 ואז הוא התיישב, והתחיל לדבר. אבל, כל הזמן הוא אמר:אני לא יכול לנשום! אם אתן הייתן רואות את זה , היה לכם חשק בדיוק כמוני, לרוץ ולהנשים אותו.
ואז הוא התיישב, והתחיל לדבר. אבל, כל הזמן הוא אמר:אני לא יכול לנשום! אם אתן הייתן רואות את זה , היה לכם חשק בדיוק כמוני, לרוץ ולהנשים אותו.
P p r e t t y g i r l New member 15/1/03 #50 תודה רבה רבה רבה תמונות מהממות. אני לא מצליחה לשים את התמונה שהיא הדובדבן שבקצפת. שם רואים את ניק בבריכה, ולידו עומדות 2 בנות פצצות בבדג ים מהמם(נראה לי שזה חוטיני). הייתי מאוד עצובה שראיתי את זה. אני אנסה עוד פעם.
תודה רבה רבה רבה תמונות מהממות. אני לא מצליחה לשים את התמונה שהיא הדובדבן שבקצפת. שם רואים את ניק בבריכה, ולידו עומדות 2 בנות פצצות בבדג ים מהמם(נראה לי שזה חוטיני). הייתי מאוד עצובה שראיתי את זה. אני אנסה עוד פעם.