שימו

שלגיה 14

New member
שימו ../images/Emo23.gif

כדי שנגיע להישגים גבוהים יותר במצעדים ונחזור לעצמנו, כדי שנעזור לאוהד להיות במקום שראוי לו, דיברתי עם מנהלת הפורום החמודה של שירי מימון, והחלטנו על שיתוף פעולה בין הפורומים. הם יתמכו בנו בהצבעות, ואנו נתמוך בהם.. הולכים על זה

מאיה54321

New member
איזה רעיון גאוני! ../images/Emo13.gif

זה ממש יכול לתרום לנו, וכמובן שגם לשירי...

שלגיה 14

New member
אותו כנ"ל לגבי איה כורם

אז כשאתם מצביעים לאוהדי, תצביעו בבקשה גם לשירי מימון ואיה כורם. לדעתי זה יתרום המון לכל הצדדים. תודה למנהלות החמודות של הפורומים על שיתף הפעולה!

וואו! תיכון קרית שרת מתגייס לעזרה!

חבר'ה, מישהי שארגנו הולכת לארגן 1000 תלמידים של תיכון קריית שרת בחולון כדי להצביע לאוהד במצעדים!! השיתוף פעולה עם שני הפורומים הוא רעיון אדיר וזה ממש יעזור! תנסו לצרף עוד אנשים לפורום! :) יאללה משיבים FIGHT :)

שימו ../images/Emo23.gif שבמסגרת שיתופי הפעולה שלכם עם

פורומים אחרים אתם עלולים לחזק אומנים אחרים על חשבון השירים של אוהד וחבל. כדאי דווקא לחזק ולדרג שירים שמדורגים קצת נמוך במצעד ולא את אלה שממוקמים בחמישייה הראשונה.

שלגיה 14

New member
אני דווקא חושבת

שאם האומנים מדורגים גבוה, זה אומר שהפורומים שלהם נותנים להם גב חזק, והם עובדים קשה ומצביעים הרבה, והרי זה מה שאנחנו רוצים בשביל אוהד, לא? אם אנחנו ניתן את הכל מבחינתנו ונהנה משיתוף הפעולה של הפורומים האחרים, אין סיבה ששיתוף הפעולה יבוא על חשבון אוהד.. להיפך, זה רק יהיה לטובתו. לא ככה? מה אתם אומרים?

אני חושבת שאת צודקת, רק הערתי שלא כדאי שיהיה

מצב שתדרגו ותחזקו אומנים אחרים על חשבון השירים של אוהד.
רציתי גם להגיד שאני מאוד אוהבת את חשבתי שיהיה רומנטי. אחד השירים המוצלחים ברדיו בזמן האחרון

שלגיה 14

New member
תודה רבה

על מה שכתבת. אני שמחה לשמוע את אוהבת את "חשבתי שיהיה רומנטי". את מוזמנת לקחת חלק בפורום באופו קבוע :)

למעלה