שימו

GayBiker

New member
שימו ../images/Emo23.gif

המנוי "ארקדי גידאמק" באטרף לא קיים יותר. מעתה כינויו "Lover 1". כולם - להכניס לרשימה שחורה... לילה טוב

pozpaz

New member
GB מחמלי.. אהובי..

הכצעקתה??!! אבירי, היש מצב שאתה בדרך לא דרך מכיר את הבחור? מקוננת בי ההרגשה שהוא מכיר אותך ובגלל זה הוא מציק לך. משום מה, אתה היחידי שהוא פונה אליו (לפחות כך זה עושה רושם)... אני מניח מתוך היכרות אישית לוחצת (אך לא מספיק לוחצת לטעמי) - שאתה לא מפרה את הבחור בכך שאתה עונה לו (חלילה וחס). אז למה רק לך הוא פונה? למה אני, הנמצא און ליין כמרבית היום באטרף לא זוכה לאיזה נצנוץ ממנו (לא שאני רוצה - מוותר, מוותר בגדול). הקיצר... אני בהבטחותיי עומד! שאני אראה אותך, תזכיר לי לתת לך שוב חיבוק חם ואוהב ומגונן מכל העולם - לא מגיע לך הודעות נאצה שכאלו... לאף אחד מאיתנו לא מגיע... אך לך בפרט! בריאות, פוז.

play boy5

New member
pozpaz לא נכון חמוד

פוזפז חמוד אני נתקלתי עם כמה מפגרים כמו שנתכל בו חברי הטוב GB ולא מכי אף אחד מהם נותן לך דוגמה ================================================================= מי המטומטם שישכב איתך??? אפילו עם קונדום רק המחשבה שאולי הוא יקרע! (הקיטמתמ ןואג) 25/04 15:14 ============================================================== זה אחד ===== 25/04 15:20 התקבל ב גאון מתמטיקה אתה בעניי מלאך המוות כל מי שאתה שוכב איתו הוא פצצה מתקתקת, רק שאתה בונה שרשרת מחלה אתה לא רק מפיל אחרים אלא אתה מפיץ והם ימשיכו להפיץ גם הם. 5. אני ממש לא מכיר אותך. מה הקשר, אתה כ"כ מתלהב שיש לך תמחלה כאילו יש פה איזה מפגר שיקח סיכון שתדביק אותו! בגלל אנשים כמוך המחלה הזאת מופצת ולא יוצאת לנו מהעולם!!!! ===================================================================

למעלה