שימו

cowgirl Ms

New member
המממ...../images/Emo80.gif

אף פעם לא חשבתי לנתח את השיר הזה, הוא דיי... ברור כזה...? אבל בכל זאת- "אני בא אליה כמעט כל יום שתעשה שיהיה לי טוב היום"- הוא בא אליה כדי להתנחם, למצוא מקום חם... "היא יכולה אם היא רוצה לעשות שאצעק או שארצה את זה עוד פעם אחת"- הוא דיי נתון ל..אר.. "כשפיה". היא שולטת בו ויכולה לעשות בו כל מה שתרצה... "היא כבר לא ילדה רואים לה בעיניים היא עושה דברים רואים לה בידיים"- שינויים בנפש אפשר לראות הכי טוב בעיניי הבן אדם, והוא אומר שהיא התבגרה, אולי קרו כמה דברים שגרמו לה להתבגר, אבל היא התבגרה ורואים את זה בעינייה. ובקשר לידיים, אני לא בטוחה- אפשר לראות במה עוסק הבן אדם לפי כפות ידיו (לדוגמא- פועל בניין יהיה בעל ידיים קשות ושרוטות לעומת איש הייטק שיהיה בעל ידיים נקיות ועדינות יותר.) אז, אולי היא עוסקת במשהו קשה ורואים לה את זה בידיים. אררר.. זה מה שאני חושבת..

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

אני בא אליה כמעט כל יום שתעשה שיהיה לי טוב היום
מקום להתנחם בו. כשהוא שר את זה זה נמע כאילו שאולי היום- דווקא היום, נקווה שהיום... יהיה לי טוב (לעומת ימים אחרים). ניסיון של כל הזמן ותקווה שהיום יהיה טוב יותר. היא יכולה אם היא רוצה לעשות שאצעק או שארצה את זה עוד פעם אחת
נשמע כאילו הוא מושפע ממנה, מין לחץ כזה (אם היא תקפוץ מהגג גם אני אקפוץ מהגג
) הוא מושפע ממנה ואם היא רוצה- הוא יעשה. זה כנראה מאהבה
או משהו... היא כבר לא ילדה רואים לה בעיניים היא עושה דברים רואים לה בידיים
אוקי, זה מראה על מין התבגרות שלה, מין שינוי שהיא עוברת.... היא כבר גדלה, ושמים לב לזה ברגע שמסתכלים לה בעיניים, עיניים תמיד מזכיר לי משהו עמוק, משהו עם עומק.... והקטע של היא עושה דברים רואים לה בידיים- אין לי מושג... כנראה גם קשור איכשהו לשינוי שלה, התבגרות או משהו.
נקודה למחשבה

lonely TearDrop

New member
עלה לי רעיון לפרשנות הידיים-

יכול להיות שהכוונה היא לסמים, הדרדרות וכו'? (ידיים- הזרקות, או שזה רק אני ומוחי המעוות במקצת?)

Eloola

New member
מממ.. מעניין מאוד..

קודם כל אני שמחה שהפינה מביאה אותנו לדון בדברים. אני דווקא מסכימה איתך, יכול מאוד להיות שלזה הכוונה, פרשנות מעניינת
הניתוח שלי יבוא בהמשך.. [מקווה..].

moshit1

New member
וואלה...

תראי: ''היא עושה דברים''
חח.. איזה דברים היא כבר יכולה לעשות
וגם עם ההקשר שהיא גדלה.... ואז עוד רמז... ''רואים לה ביידים
סמים זה דווקא יכול להתאים. חחח מחשבה יפה
וואי, עכשיו זה מעניין אותי על מה הם כתבו את זה. חי.

cowgirl Ms

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

בהחלט מעניין, באירוח הבא נשאל אותם
. יכול להיות שבהחלט מדובר גם אררררר... בזנות? שהיא כבר לא ילדה .. ועושה דברים... ויכול להיות שרואים לה בעיניים דווקא עייפות ועצב וייאוש ולא אהבה...? לא חשבתי לשיר כזה שנראה בלי כל כך הרבה משמעות מתחת למילים יכול היה לצאת כזה ניתוח... מגניב.

moshit1

New member
חח אם יהיה עוד אחד-

ונקווה שיהיה. רק פעם הבאה נלמד אותם לשרשר ולהשתמש בסימנים. חחחח למרות שרן השתמש בליצן הזה-
חחח זה הצחיק אותי, כי מצאתי דימיון בניהם. אמ.. הקטע של הזנות... יכול להיות שזה זה.. אפשר לפרש את זה באלף דרכים, אבל הקטע של 'היא עושה דברים רואים לה בידיים'- איך אפשר לראות על זונה ביידים? \=

אמממ...לגבי היידיים יכול להיות ש...

היא התבגרה(היא כבר לא ילדה!!) היא יודעת לתת אהבה רואים את זה גם דרך העיניים וגם דרך הידיים! דרך המגע שלה.. שעושה לו כ"כ טוב.. שמוכיח שהיא כבר לא ילדה.

lonely TearDrop

New member
בגרות בצורה קצת שונה

אני חושבת שהוא התכוון בכך שהיא גדלה לאו דווקא לבגרות נפשית אלא לכך שהחברה הכריחה אותה להתבגר כשהיא עוד לא הייתה מוכנה, וכך נכנסה למציאות שלא מתאימה לילדה קטנה (ומעידה על כשל בדרך שעשתה אל ההתבגרות) בכך שהיא משתמשת בסמים (בריחה מהמציאות), אולי סקס כמו שציינו וזנות (נסיון להתבגר)... סורי על החוסר באופטימיות פה, זה מסתדר לי הכי טוב בראש..

cowgirl Ms

New member
לאלא...../images/Emo80.gif

את סידרת יופי כל מה שחשבתי על שתי השורות האלו... תודה

cowgirl Ms

New member
כן, גם אני חשבתי על זה..../images/Emo80.gif

אני חושבת שהכנסייה עוסקים לא מעט בנושא הזה של סמים... אולי בתת מודע, אולי רק ממש מתחת למילים אבל זה מעסיק אותם...

למעלה