שימו

f o x g i r l

New member
שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

זאת בדיחה ששמעתי שפשוט הפכתי אתהמשתתפים בבדיחה לכוכבים מהתוכנית
הייתה תחרות בטלויזיה ולימור הייתה המנחה, לימור הקריאה את הפרסים לזוכים:
לימור: דוד ותקווה-מקום שלישי-אתם זכיתם ב....אוטו אדום עם גג נפתח, מזל"ט
לימור: שמעון-מקום שני- אתה זכית ב...., עוגת גבינה
, מזל"ט
שמעון: אבל הם מקום שלישי והם זכו באוטו ואני מקום שני וזכיתי בוגת גבינה
, איך זה
לימור: לא, לא, אתה לא מבין, זאת עוגת גבינה שאפתה שרון סטון
שמעון: סליחה
, שרון סטון תעמוד לי על ה-***
לימור: לא, לא, לא, זה היה הפרס למקום הראשון

Piglett

New member
../images/Emo6.gif ו-../images/Emo32.gif..

לא הייתי פה כבר כמה ימים בגלל שיש לי סינוסיטיס ודלקת אוזניים מעצבנים... אני אקרא אולי מה שכתבתם אח"כ

f o x g i r l

New member
W-E-L-C-O-M-E......../images/Emo39.gif

טו דה קלאב...., גם אני חולה...בעעעעעעעעעעעעע, אין לי קול כמעט
, תקרא את ההודעות שלי בהמשך ותבין ה-כ-ל-
-

f o x g i r l

New member
בוחן פתע שכתבתי במיוחד בשבילכם../images/Emo70.gif

את/ה בטוח/ה שאת/ה המעריץ/ה מ"ס 1 של רק בישראל בכל היקום ובכל הגלקסיה
, עכשיו יש לך הזדמנות לבדוק את זה
תכתבו לכם בצד את מ"ס השאלה והתשובה שבחרתם כדי שבסוף תוכלו לחשב את התוצאה שלכם ע"פ הנקודות שאני נתתי לכל תשובה לשאלה (הניקוד זה לא לפי מה שאתם קובעים שימו
לזה
): 1). איך אתה מתכונן לפני כל תוכנית
א. על איזה תוכנית אנחנו מדברים
ב. מכין קלטת להקלטה בוידאו. ג. מכין קלטת להקלטה, ואם היא לא מקליטה כי הייתה איזה תקלה או משהו, אני בדיכאון עד התוכנית הבאה, חוץ מזה אני עושה מסיבה לפני כל תוכנית, מזמין אורחים...., בתוכנית ה-100(104), עשיתי מסיבה עם זיקוקי דינור.... 2). אם היית פוגש/ת את אחד מכוכבי התוכנית ברחוב והיית יכול/ה לשאול אותו/אותה רק שאלה אחת, מה היית שואל/ת
א. יואו
, את/ה ממש אבל ממש מוכר לי מאיפה שהוא... ב. את/ה יכול לסדר לי כרטיסים לתוכנית הקרובה
ג. רוצה לבוא אליי הביתה
, יש לי מלא קלטות נוסטלגיות, אני יעשה מסיבה ענקית ומדהימה בשבילך
3).כמה זמן אתה צופה בתוכנית
א. מהעונה השלישית ב.רק מהתוכנית של שבוע שעבר התחלתי לצפות ג. מהעונה הראשונה, ראיתי כל פרק, הקלטתי, וזה עדיין שמור אצלי
4).מדוע אץ/ה אוהב/ת התוכנית כל כך
א. כי אני מחכה לראות את האליל/ה שלי בכל תוכנית, והתוכנית מצחיקה אותי מאוד מאוד יותר מכל תוכנית אחרת
. ב. כי התוכנית מצחיקה אותי מאוד
ג. סתם, כי אין מה לראות בטלויזיה... 5). מה אתה חושב על כל השמועות שמפיצים על כל מיני
ים, (לאו דווקא רב"י)
א. איזה שמועות
ב. זה לא כל כך מפריע לי... ג. אם זה נכון אני אפסיק לראות את התוכנית... 6). אם היית יכול להגיד לאורנה/ארז משפט אחד, מה היית אומר
א. אמממממ..... ב.התוכנית שלכם מאוד יפה
ג. תודה על כל מה שנתתם... 7). אם יש לך כלבה תרצה לצרף אותה למבצע החדש של '
שוקי מחפש
אהבה'
א. רק אם שוקי הוא כלב גזעי עם תעודות
ב. לא
ג. דהההההה
, הכל למען רב"י
8). מה זה רב"י
א. רק בישראל
ב. ראשי תיבות של: רבי בוא הביתה
(
) ג. ראשי תיבות של משהו...,לא זוכר כרגע....... 9). באיזה רחוב מתקיימים צילומי התוכנית
א. האלומיניום 100 ב. המתכת 1 ג. הברזל 3 (רולז
) 10). מה תעשה אחרי התוכנית האחרונה של העונה
א. התוכנית הזאת בכלל אמורה להיגמר
ב. אני אצפה בשידורים החוזרים בערוץ 'ביפ' ג. אני יעשה הפגנה ואראה לצוות התוכנית עצומה עם 1000 חתימות (שכמובן חלק מהם אני אזייף
) בתקווה שכל זה יעבוד, ואם לא, אני אפתח ביום אבל לאומי
הציון שלך
:
שאלה 1: א'-0, ב'-5, ג'-10. שאלה 2: א'-0, ב'-5, ג'-10. שאלה 3: א'-5, ב-0, ג'-10. שאלה 4: א'-10, ב'-5, ג'-0. שאלה 5: א'-10, ב'-5, ג'-0. שאלה 6: א'-0, ב'-5, ג'-10. שאלה 7: א'-5, ב'-0, ג'-10. שאלה 8: א'-10, ב'-5, ג-0. שאלה 9:א'-0, ב'-5, ג'-10. שאלה 10: א'-0, ב'-5, ג'-10. 30-0 ~~~~~ אתה בכלל לא מעריץ את התוכנית, אתה בכלל לא יודע באיזה תוכנית מדובר, בואנ'ה, ת-ת-ע-ו-ר-ר, אתה מפסיד תוכנית מצחיקה מאוד
, ואם לא הבנת בכלל על מה מדברים פה, אז תבדוק טוב מה שמו של הפורום
(המלצה חמה
) 70-35 ~~~~~~ אתה לפחות יודע באיזה תוכנית מדובר...
, אתה אוהב את התוכנית, וצופה בה בקביעות, אתה מעריך את התוכנית מאוד, אבל לא מעריץ אותה מאוד. 100-7 ~~~~~~ באונ'ה
, את/ה מאלה שאם ארז היה יוצא להשקות את העציצים בגינה היית מתנפל/ת עליו, וצורחת עליו על זה שהוא עוזב והיית מסביר/ה לו למה לא כדאי לו לעזוב, וגם הטפת מוסר הייתה יכולה להיות שם..., אז תראה, לא כל החיים שלך זה רק בישראל, לא כדאי להגזים בהערצה, אני לא רומזת פה להפסיק להעריץ את התוכנית, פשוט, קחו את הדברים בפרופורציות...
שרשרו את התוצאות שלכם לכאן, ואת התגובות שלכם לבוחן, אולי אני אכתוב עוד כאלה בחנים בקרוב, רק חשוב לציין, שנעזרתי בגיליון האחרון שיצא של עיתון הנוער 'ראש 1' בשביל הניקוד וגם בשביל ההערכה על הציון
מקווה שנהניתם
מאורי

LoLo16

New member
התשובות שלי ../images/Emo152.gif (ח"ח על ההשקעה!)

1. ג. מכין קלטת להקלטה, ואם היא לא מקליטה כי הייתה איזה תקלה או משהו, אני בדיכאון עד התוכנית הבאה, חוץ מזה אני עושה מסיבה לפני כל תוכנית, מזמין אורחים...., בתוכנית ה-100(104), עשיתי מסיבה עם זיקוקי דינור.... 2. ג. רוצה לבוא אליי הביתה, יש לי מלא קלטות נוסטלגיות, אני יעשה מסיבה ענקית ומדהימה בשבילך
(סתם, תאמת הייתי קופאת עם חיוך מטומטם על הפרצוף, מה שקרה לי עם ארז....
) 3. א. מהעונה השלישית 4. א. כי אני מחכה לראות את האליל/ה שלי בכל תוכנית, והתוכנית מצחיקה אותי מאוד מאוד יותר מכל תוכנית אחרת. 5. ב. זה לא כל כך מפריע לי... 6. ג. תודה על כל מה שנתתם...
7. ג. דהההההה
הכל למען רב"י
8. א. רק בישראל
9. ג. הברזל 3 10. ב. אני אצפה בשידורים החוזרים בערוץ 'ביפ' (אני חושבת שהם צריכים קצת הפסקה.. חוצמיזה, ה-1000 חתימות שלי לא ממש יזיזו להם..
) ציון סופי- 85

LoLo16

New member
הייתי במסיבה שסיפרתי לך עליה

פעמיים ראיתי אותו, במסיבת סוף העונה השלישית והרביעית, ובשתיהן דיברתי איתו, או יותר נכון, הוא דיבר איתי כי אני לא ממש יכולתי לדבר...
הוא סתם שאל אותי מה המצב ואני הנהנתי עם חיוך מפגר....
אני מתה על הבנאדם הזה

Human Nature

New member
את רואה רק מהַשּלישית?

מוזר, הייתי בטוחַ שראית מהָראשונה...

למעלה