שימו

Neta558

New member
הודעות\מודעות\פרסומים ועוד../images/Emo36.gif

הודעות על אירועים, פעילויות, קבוצות פעילות וכו, שרשרו הנה!

לילךLilach

New member
../images/Emo108.gif הודעה לאוהבי בעלי חיים ../images/Emo107.gif

לנטע שאישרה לי לפרסם את האירוח
. אחה"צ טובים לכולם , אני שמחה להזמינכם לאירוח של הוטרינרית ד"ר נועה הראל. מומלץ לשאול שאלות במיוחד על בעיות התנהגות של חתולים וכלבים . האירוח יתקיים מחר יום שני 6.1.03 בשעה: 21:00 בפורום חיות מחמד בתפוז. שרשור השאלות פתוח , ניתן להוסיף שאלות מעתה, התשובות יינתנו בעת האירוח מחר. להלן פרטים מלאים על האירוח. אשמח לראותכם

Neta558

New member
מצעד הרכבת

במסגרת הכל קשור להכל, אתם יודעים, גם קידום הרכבת...
ביום שני ה 20 בינואר יתקיים מצעד הרכבת בת"א, בארגון מגמה ירוקה. המצעד יעבור בין מטות המפלגות השונות בכדי לקדם את נושא הרכבת לסדר היום שלהן. פרטים נוספים אפשר למצוא ממש כאן נטע (רכבת זה כיף)

Veggie John

New member
ללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

זה היומולדת שלי!

adipo

New member
אוכל במקום פצצות../images/Emo59.gif

ביום חמישי הזה בשעה שתיים בצהריים נפגשים ב"סלון מזל" לשם הכנת אוכל ובסביבות השעה חמש יוצאים לאזור דיזינגוף לחלק אותו לכל החפץ בו. פרטים על התנועה ניתן למצוא כאן. נטע-ראי זאת כ הזמנה אישית מספר חמש!
יום טוב וחג שמייח עדי

Neta558

New member
יום חמישי - שימו ../images/Emo23.gif !!

ביום חמישי אוכל במקום פצצות יצאו לחלק אוכל טבעוני, כמו כל יום חמישי. פרטים נוספים בהודעה של עדיפו, כמובן, מערכת התזכורות האישי שלי, ועכשיו גם של הפורום כולו! (עוד האצלת סמכויות, בקרוב אצלכם!) בקיצור, אנחנו הולכות להיות שם. כל מי שמגיע מהפורום שישרשר
, נעשה מיני-מפגש חצי ספונטני כיפי שכזה, אקטיבי ומגניבול
נטע

ביום חמישי../images/Emo70.gif פצצות במקום אוכל../images/Emo70.gif

אני במילואים ואני במילואים.....

ואני בטורקיה.

אתמול סיכמתי סופית עם ההורים שלי, ואני נוסעת מחר בצהרים לטורקיה, ליומולדת של מעיין, עד יום ראשון בבוקר. כך שאני לא אוכל להגיע מחר. ולמרות שזו טיסה קצרה, או יותר נכון שתי טיסות, כי אני מחליפה מטוס באיסטנבול כדי להגיע לאנקרה, אני מאוד אשמח לקבל מכולם מכתבים לטיסה לאימייל, [email protected]. בבקשה!

adipo

New member
בשורה קשה בפי- אל תהרגו את השליח...

אין השבוע פעילות של אוכל במקום פצצות... אבל קיבלתי הזמנה והתבקשתי להזמין גם אותכם- בואו ל"מסיבת הלא זוכרת מה" באנונימוס, בשעה חמש בסניף. צריכים המון כח ידיים שיבוא ויכון מעטפות מלאות בחומר מודיעיני, כזה שכל מצטרף חדש מקבל. נטע את באה? אני שוקלת...

dylan

New member
כל מה שיש לי להגיד זה אהמ אהמ...

אמנם אני לא מנהל פורום נערץ אבל גם לי יש רגשות
.. ע"פ המנוסים זאת היתה מסיבת הקיפולים הכי מוצלחת EVER..

Neta558

New member
מחבקים את יער ירושלים

האירוע אמור להתקיים ביום שישי. לכל מי שיש פרטים (בעיקר שעה), נא לשרשר לטובת הכלל
נטע

adipo

New member
מתחילה את עבודתי בתור המודיעה

של הפורום: פרטים מלאים בפלאייר המצורף. יום טוב וחג שמייח עדי

תפוז Live../images/Emo26.gif על טיולים ופוליטיקה

היום נארח בפורום תרמילאים את מנכ"ל "למטייל"- יובל לימון, שיענה לשאלות הגולשים בפורום תרמילאים בשעה 15:00, לרגל השקת הפוליסה החדשה לביטוח מטיילים All In One של חברת שלוח. הפוליסה כוללת חילוץ במקרה הצורך, ומיועדת בעיקר לתרמילים היוצאים ליעדים אקזוטיים כגון דרום אמריקה, המזרח הרחוק, ועוד. אתם מוזמנים לשאול את מר יובל לימון כל העולה על דעתכם בנושא טיולים, ביטוחים ורשת "למטייל". כנסו לשרשור השאלות כבר עכשיו כדי להבטיח את מקומכם בדיון!
במסגרת ההכנות לקראת הבחירות, תפוז Live יארח היום ב-16:00 את דוד מגן, מ"המרכז-מפלגה חברתית לאומית", שהיה שר הכלכלה בממשלת שמיר, ראש עיריית קריית גת בשנים 1976-1986 ויוזם חוק ערי פיתוח ויו"ר ועדת החוץ והבטחון בכנסת עד לאחרונה.
היום ב-20:00 נארח בפורום רשתות ופס רחב את מומחי חברת "אלקטל",חברת תקשורת בלגית ענקית, שבין מוצריה מודמים ונתבים לADSL. באירוח ישתתפו גלעד לב - מומחה לרשתות ותקשורת, ו אסף כהנא- מנהל המוצר. אתם מוזמנים להשתתף בדיון.

למעלה