שימו

שימו ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בס"ד שיניתי שם משתמש ומעתה ואילך יקרא שמי בישראל: עכבר מעבדה בלבד ללא אמוץ לכל כותבי המסרים שימו לב סליחה מכל אלא שחושבים שזה מיותר! אמוץ

*******נצל"ש*******

בס"ד העלנו גם את תמונותיה של משהי אלמונית אל הגלריות... להנאתכם ולשירותכם תמיד ליאור&גילת

2 תיקוני טעות ../images/Emo3.gif

אחד - התמונות של שולי, אני רק הייתי השליחה שהעלתה אותם כי שולי לא הצליחה. דבר שני - יש לי שם. וכמנהל פורום שמכיר אותי... אמממ... כמה זמן אני פה? 4 חודשים? אני ושבת שכדאי שתזכור

רחלי....

בס"ד אני יודע את שמך, הבעייה היא שלא כל מי שמסתכל בתמונות מכיר אותך אז כתבתי את הכינוי שלך שגם גולשים חדשים ואורחים יוכלו לדעת מי העלה את התמונות... אתקן את שתי הטעויות במהירות האפשרית...

אווופס...

בס"ד את האמת אין כ"כ מה לתקן גם ככה לא רשמתי את התמונות בגלריה על שם משהו אלא בכל תמונה מה מופיע בה... טוב, על כל מקרה סליחה...

....................

בס"ד "אנא סלח נא לעוון העם הזה כגודל חסדך וכאשר נשאת לעם הזה ממצרים ועד הנה..." ויאמר ה' סלחתי כדבריך...

כי .......

ב"ה היא צריכה ללמוד קצת אייך מצלמים.... ואצלי בכלל לא יצאה תמונה כי היא לא לחצה על הכפתור למרות שהיא שאלה אז עניתי לה על איזה כפתור לוחצים אבל לא משנה צריכים להגיד לה תודה יפה וזהו .

אושרה1

New member
חמודיייי תתחדש על הכינוי!!!!

בס"ד והתמונות ממש יפות רק חבל שהתמונה המרכזית לא הכי ברורה אושרה

למעלה