שימו

י ר ח י ת

New member
סלח לי אבל

זה שהיא ותיקה יותר לא נותן לה זכויות יתר על האיקונים ואם אריאל רוצה לעזוב את הפורום בגלל ריב טפשי זאת בעייתה בלבד!

MrJacKasS

New member
ריב טיפשי? ../images/Emo104.gif

ארבע ילדות (ואת ביניהן) התנפלתן עליה! מה את מצפה שהיא תעשה?! עכשיו תמיד יהיה מתח ביניכן והיא לא תוכל לכתוב בחופשיות בפורום. את רוצה שזה יהפוך ל"סתם ריב טיפשי"? תתנצלי בפניה!

י ר ח י ת

New member
בשביל הפרוטוקול

אני גם מציעה שטל ימחק את השרשור הזה ואני ממש לא שמחה מזה שאריאל עזבה

LuZ dE EsTrElLa

New member
כנס שניה

לאף אחד אבל לאף אחד אין זכות להגיד לי מה לכתוב או איהז אייקון לשים בראש כל הודעה שלי זו החלטה שלי אם לכבד את הבקשה שלה או לא. וזה שהיא יותר ותיקה ממנה לא מקנה לה זכויות עליי...אלא אם יש איזה סעיף בתקנון שאומר שלחבר פורום ותיק יש זכות ותיקות על חבר פורום חדש...אממ ולא אני לא חושבת שראיתי סעיף כזה. אני חטשבת שאריאל היא התנהגה בילדותיות ולא
לא שילמתי לאף אחד כסף כשי שתגנה עליי..אם לא שמת
לבנות האלה יש דעה משלהן ושכל כדי להחליט במי הן מצדדות.

HaDaRoSh

New member
זה לא קשור מי יותר ותיקה ....

מזה הדבר הזה של אימוץ אייקון זה ממש טיפשי כל אחד יכול להשתמש בו

S m e l l y Cat

New member
ולדפוקים שלא הבינו..../images/Emo108.gif

אני עוזבת את הפורום..
היו פה כמה אנשים נורמאלים, והיו פה כמה מפגרים.. ולשירן - רק מלהסתכל על ההודעות שלך רואים שאת מפגרת קטנה (17?..פחחחח..) ואת גם זונה/מטומטמת/מפגרת/מכוערת וכל הקללות שלך שאת אוהבת מאוד..
ולליאת ושאר החברות שלה - אתן יכולות למצוץ לי יא כלבות קטנות ושפוטות
וזהו.. לא אכפת לי שתחסמו אותי כי במילא - לפורום הזה אני לא חוזרת.. הייתה כבר פעם שראיתי כמה האנשים פה כל-כך מגעילים (זה לא מופנה אל כולכם, מי שזה מופנה אליו - יודע) אבל המנהלת שלכם שכנעה אותי איכשהו לא לעזוב.. אבל כנראה שטעיתי ושמעכשיו לפה אני יותר לא נכנסת.. (לפחות שלוש ילדות נורמאליות מפה הצטרפו לפורום חברים..) זהו ביי.

LuZ dE EsTrElLa

New member
מה אני יגיד לך...

אני באמת מצטערת אם פגעתי בך..לא התכוונתי זה באמת היה ילדותי הריב הזה אני לא מצטערת על מה שאמרתי טוב נו חוץ מהקללות של המקלל האוטומטי אבל מה אני יעשה נסחפתי

י ר ח י ת

New member
באמת!

אני לא מגנה על שירן , אבל גם את קיללת! אני בסך הכל הבעתי דעה ופעם אחת לא קיללתי אני מאוד לא רוצה שתעזבי!

ל י את

New member
תודה

אני לא ארד לרמתך ואתאפק לא לקלל.. אני מציעה לך ללכת לישון כבר מאוחר לילדה כמוך...

ל י את

New member
את יודעת מה..

גם אני לא מתחרטת על שום מילה שאמרתי.. אני עדיין חושבת שאת זבל של ילדה ולא בגלל דעותיך חלילה...אלה בגלל שאת התחלת עם הקללות והראת לכולנו מי זאת שלא יכולה לדון בנושא מסוים בלי להתחיל לקלל ומי פה הילדה הקטנה והלא בוגרת ..אז שתתבגרי ותגיעי לגילנו תתחילי לדבר..מההתחלה כבר ניחשתי את הגיל שלך מהתשובות המפגרות שלך ואני לא מופתעת מגילך ואני חושבת שעם כמה טיפולים הכל יהיה בסדר..:)

ל י את

New member
סיימנו סיימנו

אני לא בקטע של לריב... לא התכוונתי בכלל לריב רק לנהל דיון בנושא מסוים..וזה שאריאל התחילה לקלל זאת לא אשמתי..למרות שאני מודה שלא היינו אמורות לקלל ואני מתנצלת אני מתנצלת בגלל שאני בן אדם בוגר ואני בטוחה שהיא לא הייתה עושה את זה אז אני מתנצלת אם פגעתי בה אבל היא בהחלט פגעה בי(חחח לא)

למעלה