שימו

LuZ dE EsTrElLa

New member
אה ו...../images/Emo108.gif

רמות גבוהות של טימטום זה לשים מיצי בראש ההודעה טוווב...

S m e l l y Cat

New member
לא חמודתי..../images/Emo108.gif

רמות גבוהות של טמטום זה להיות בת 17 עם שכל של בת 3..
וחוץ מזה - YOU CAN KISS MY ASS

ל י את

New member
מי ילדותי עכשיו??

במקום לדבר הילדה הילדותית בוחרת לקלל.. אופייני מאד מי מראה לכולם שהיא מפגרת עכשיו??

ל י את

New member
אפההההה

להרגע להרגע.... אם בא לא היא תהיה פה! את לא תקבעי לא לה ולא לאף אחד אחר לא להיות פה!

י ר ח י ת

New member
אולי

איקון מאומץ זה לא ילדותי אבל לאסור על מישהו להשתמש בו - זה כן! ממש ריב מיותר

ל י את

New member
טוב אין פה על מה להתווכח..

ירדן הזאת ממש ילדותית...זהו פורום חופשי.. והיא באמת לא ממש בוגרת..מה זה החוצפה הזאת לא להשתמש באייקון.. אני ממש מחוממת!!! אנחנו נשתמש בו מתי שאנחנו רוצים איך שאנחנו רוצים וכמה שאנחנו רוצים!!! ויש עוד 100 אייקונים שאנחנו נשים מתי שבא לנו!!! בגלל זה הם קיימים!!!!!!!!!!!!!!! אם היה אסור להשתמש באייקון הוא לא היה מופיע שם.. אז דיי עם הויכוח הזה לפני שאני ממש אתחיל להתעצבן!!!!!!!!!!!!!! ושירן ממי קרעת אותי

י ר ח י ת

New member
את שמה לב

שאת היחידה שחושבת ככה? אין לה או לאף אחד אחר זכות לאסור להשתמש באיקונים. אני לא מבינה את נקודת המבט שלך!!

ל י את

New member
צודקת!

מה זאת החוצפה הזאת כל אחד יכול לשים איזה אייקון שהוא רוצה מה זאת הבקשה המפגרת הזאת!!!!!!!!!!!!!! ועוד היא מתעקשת! שירן את צודקת מאה אחוז העם איתך!

ל י את

New member
קודם כל!

1.אני חושבת שהילדה שאמרה לה לא לשים את האייקון ממש ילדותית!!! מה זה השטויות האלה כל אחד שם מה שהוא רוצה מתי שבא לי .עם כל הכבוד האייקון לא שייך לה והיא תשים אותו מתי שבא לו!!!!זה פורום דמוקרטי במדינה דמוקרטית!!!אי אפשר לאסור על ילדה חמודה לשים אייקון מסוים להודעה!לאיזה רמה הגעתם??? 2.אל תצעקו על שירן כי אני אפרק אותכם!!!! 3.אין לי יותר מה לרשום! 4.וזהו!

למעלה