שימו
!!!

mayakol

New member
שימו ../images/Emo23.gif!!! ../images/Emo124.gif

אחרי שנתיים שבהן הוא הדריך את שבט אלעד, אריאל או בכינויו Beckham17 עוזב היום את ההדרכה! (וואי, אני מתחילה להרגיש כמו המזכירה של הפורום, מבשרת על ימי הולדת, על עזיבת הדרכה... החל מההודעה הבאה אני אגבה על זה כסף
ככל שההודעה יותר סנציונית פירסומה על-ידי יעלה יותר כסף! טוב נו, יש פה כמה שבשבילם זה תמיד יהיה חינם
) ונחזור לאריאל- כמובן שנאחל לו המון המון בהצלחה בהמשך הדרך!!! עכשיו הבמה שלכם, אחלו לו מה שבא לכם...

שרוך

New member
מאיה קבלת את התפקיד

בס"ד הי מאיה מה קורה? אני חושב שבאמת גמיע לך את התואר מזכירת הפורום לשכר תפני להנהלת הקהילות אל תוורתי להם מגיע לך שכר ובקשר לסקרן הפורום (אריאל) כמה עצוב לשמוע שאתה עוזב את חניך ? אבל לא נורא אתה עוזב בזמן טוב שמה עכשו באמת אין צורך במדריך ועכשו תראה את הפירות שלך מצמיחים עלים !!! חג שמח שרוך

mayakol

New member
חחח... אם הייתי משערת שיש סיכוי

קלוש שבקלושים, שהנהלת הקהילות של
יתייחסו אליי, ויעריכו את התפקיד שלי ואת האחריות הרבה המוטלת על כתפיי, עוד הייתי בונה על זה. אבל מכיוון שתפוז תפרנים, וגם לא יודעים להעריך מזכירות טובות (השלמת הכנסה קטנה מהצד, מה יש?!
) אני אמשיך לעשות את המלאכה הקדושה הזו בהתנדבות. ואם כבר, כמו שציינתי בהודעה הקודמת, אני אגבה כסף מאלו שמבקשים שאודיע בשבילם... אני כבר מתחילה לתכנן על החלפת מלתחה שלמה בזארה עם כל הכסף הזה!

שרוך קיבלת אישור מהמנהלים להכריז

על מאיה קול בתור זאת שמודיעה את ההודעות....?
(ליאור והדסה לא לקחת את זה קשה..)

המון בהצלחה!

בהמשך הדרך, ושתזכה לראות את החניכים גדלים. וכן, הרגע חזרנו מהחוף, אז זה לא שהתעוררתי בשביל לכתוב את ההודעה הזאת...

beckham17

New member
חבר'ה, זהו!!!! זה נגמר...

למרות שברור שזה לא נגמר... וכדי שיבינו את זה בסוף הפעולה הבאתי להם דפים (פעולה גם לבנים וגם לבנות) עם תמונות שלהם ברקע, ומלפנים בדף המילים של השיר "תחזור תחזור" של משינה, בגירסה של ההופעה ב-95', שם השיר מסתיים ככה: "להתראות! שלום! זה לא נגמר... זה רק הסוף..." היה מה-זה כייף!!! וצ'ופרים שבחיים לא האמנתי שיכול להיות שאני הכנתי........

תמיד בפרידות אני אומר:

בס"ד מה שאמרו שבק ס': "כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה..."

מוצארט

New member
טוב, תשמע

הרי בכל זאת אתה ג'ינג'י! ומה לעשות, לעם האדמוני הזה יש ראש מיוחד!

למעלה