שימו לב

r0tm

New member
בקשה...

בחתונה שלנו {שלי ושל זהביתו'ש} אתה ואחיה צריכים ללבוש {כי אתם השושבינים} שמלות סטרפלס מיני לבנות.. אנחנו נעשה את השעווה.. חח.. ככה קוראים מסרים: נכנס לתפוז קומונות יורד למטה יש מסרים שלי נכנס לזה ושמה יש מסרים חדשים {מס' מסרים} תלחץ ותפתח ושמה יש את הכותרת של המסר וזהו.. מקווה שהבנת אוהבת.. רותם

r0tm

New member
מאמי?

זהבית שואלת אם אתה צריך עוד הנשמה.. ואיך היה פעם שעברה.. מאמי-אנחנו צריכות אותך אל תמות.. LOVE רותם

אממ...

אם זה בתפוז קומונות אז אני יודע איך מגיעים,פשוט לא ידעתי שזה שם...ובנוגע לסטרפלס? תחלמי...את תלבשי לא אני

r0tm

New member
איפה לרשום משהו?

ויש לך דש חם {לוהט} מזהביתו'ש מכל הלבלובית

r0tm

New member
מאמי אני באמת לא יודעת..

אני לא מקבלת מסרים לפלא'.. מחר זהבית תסביר לך ותראה.. כולל שאני רוצה שתענה על זה :( ומה עם החצאית? או הביקיני?.. תענה לי.. אוהבת אותך רותם

r0tm

New member
כנס..

טוב.. אני יוצאת מהמחשב.. מקווה שזהבית תסביר לך ותבין איך להכנס.. לילה טוב נשמתי.. מתה עלייך.. {שלומית-תחזרי כבר..} רותם

שיגעת לי

את הביצה הימנית...מה זה אני לא מקבלת מסרים לפון? עזבי לא משנה,ובנוגע ללבוש אין לי בעיה...לילה טiף לאב יו

r0tm

New member
הפ..הפ..

לא אמרת שאסור לשגע אותך {יותר נכון לזיין לך..} וזהבית תסביר לך היום איך לקרוא מסרים בקשתי ממנה שיהיה לך יום מקסים {כמוך, זהבית, שלומית}.. אוהבת.. ויום טוב לכולם.. רותם

r0tm

New member
אמ..

חולמת.. ומדמינת.. וגם זהבית.. וחצאית מיני הולך?! ו.. אל תדאג אני גם ככה לובשת.. זה או זה או ביקיני.. החלטה בידיך.. ומתי החתונה שלך? אפשר לדעת? ואנחנו מוזמנות?-חסר לך שלא.. {ואנחנו מדברות עליך..-כמו תמיד} LOVE רותם

תתחדש!

ניק נחמד!

למעלה